89s52 programu pomocí sériového portu

Měli byste se podívat na začátku tohoto vlákna. Použijte schémata isp_C_v5.PDF, je to at89isp kabel s následujícími změnami názvů: mapování jednotlivých pinů jsou následující: TCK -> SCK TDO -> MISO TMS -> RST TDI -> MOSI LPT spojení na straně 2 v souboru PDF. Možná budete chtít použít 68 Ohm namísto 100 Ohm rezistory, pokud se nemůžete dostat do práce.

ahoj, mám začít dělat stejné schéma Atmel o AT89S51, ale já jsem nedostal reply.so Snažím se vynechat 74LS244 jako nárazník a připojit kabel z LPT na mikro přímo. tak prosím pomozte mi a pošlete mi vaše zcela univerzální schéma nebo poznámky:? :? :? :::::?::?:

se Atmel Mikrokontrolér ISP Software nemohou pracovat v WindowsXP? Nemohu nastavit úspěšně, ale řekni mi nemůže zaregistrovat at89s52.dll, ale na Windows2000, že mohou pracovat.

Ahoj všem! Mám problém s prg. Kabel z stránky společnosti AEC a můj procesor 89S52. Můj systém poskytuje logickou "0" na pinu RESET pro normální funkci, ale musím se nutit 5 voltů tam k uložení programu do čipu. Ale po spuštění programování softwaru, tam je ještě "0" na pinu RESET. Bez ohledu na operační systém, který používám (XP, Win 98). Mohl byste, prosím, pomozte mi s tím? Díky za každou odpověď. Felixx (felixx@seznam.cz)

Ahoj všem, mám nějaké informace. Pro ty, u AEC_ISP pomocí souboru a použít kabel konfiguraci, prosím, připomenout, že to nebude fungovat s jakýmkoli kabel delší než 1,5 metrů! To může být velmi subjektivní, ale já jsem postaven 4 jednotky uvedené ISP a připojte ho do různých PC s operačním systémem Windows XP. Zpočátku to nefunguje, ale můj kolega zjistil, že po zkrácení kabelu na méně než 2 nohy (nebo dokonce kratší), funguje to ... Myslím, že bys mohl přidat nějaký vyrovnávací paměti pro zvýšení délky, ale příliš líný na něm pracovat. Rgds, chicken_feet

Ahoj fórum členů, jsem použil AT89S AEC elektronika ISP programování DOS software. Vše, co to potřebuje, je jen pět drátů od LPT port pro mikrokontrolér naprogramovat to. Je doesnt potřebovat veškeré vyrovnávací obvody inbetween LPT port a mikro a velmi snadno postavit Díky za vývojáři software. Ale to DOS programátor nefunguje ve WinXP v mém pc. Je nějaká okna na ISP programátor k dispozici, které doesnt potřebovat nárazníky a stejně jednoduché jako programátor AEC? Díky předem. Rajesh.

Jsem použít program od ISP url] ~ http://chaokhun.kmitl.ac.th/ kswichit/IspPgm30a/ISP-Pgm30a.html [/url] Je práci může program ISP atmel AVR a 8051 at89Sxxx ve stejném programu. Ale já jsem použít jiný hardware. Stejný nápad "buffer s aktivním nízkou kontrolou port". Co jsem kdy použít AEC V2 a V3. V hi rychlost cpu mají nějaký problém. A pokud chcete načíst nové hex soubor. musíte klíč souboru. ISP-Pgm30a používat pouze kliknout na reload. Je snadné vytvořit program. V případě použití AEC ISP v 200/xp. Je nutné používat externí program otevřít LPT kanál. jako PortTalk z http://www.beyondlogic.org/porttalk/porttalk.htm

[Quote = Janek123] Našel jsem obvod a PCB pro AT89ISP a odkaz na to je: h ** p: / / www.btc.pl/pdf/zl9prg.pdf ΩΩΩ: D ΩΩΩ [/quote] Ahoj Janek123, vy postavit tento obvod? Jeho práci?

Vybudoval jsem tento programátor uvedeny v níže odkaz. h ** p: / / www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit/ISP-Pgm3v0/ISP-Pgm3v0.html programátor nemůže vymazat můj čip někdy může mi pomoci. mimochodem novější verze ISP Prog je avilable na stránkách název je spiprog v3.7. na to podívat.

O AT89ISP kabel, mám ještě jeden odkaz h ** p: / / www.mytutorialcafe.com / Mikrokontrolér% 20Programmer% 2089S51.htm přikládám schéma pro něj použijte ATMEL ISP Software poskytuje Atmel k programu mikrokontroléru

Originální Atmel schéma na adresu h ** p: / / www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/isp_C_v5.PDF neexistuje nic víc. Prosím můžete mi někdo poslat schéma, že? díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back