89s52 programu pomocí sériového portu

Sunrom přestal snatsz programátor, ale já jsem zjistil, schéma programátoru. Je dostupný pod novým názvem - AT89SXX in-circuit programátor. Získejte pre-naprogramovaný čip pro firmware AT89SXX In-obvod programátor z sunrom. Čip je k dispozici pro Rs.250 (pokud je v Indii) nebo 8,33 dolar (je-li v USA nebo jiné zemi)

Ahoj přátelé:) Kdokoliv může programování AT89S8253 ?!?!? Pokud ano, jaká je schematické a software ?!»?!? Jsem velmi, velmi zajímá o to. Děkujeme to pro všechny:) a silné jde o [[]]

Mám stavět Atmel ISP kabel, ale zdá se didn.t práce. Ví někdo proč?

Chlapi, jsem sestavil schéma níže a funguje to velmi dobře, nicméně je třeba vzít asi kabelu budete používat. Použil jsem kabel tiskárny a pouze pro mou stranu desky jsem musel letovat štít a GND dohromady. Můj kabel má více než jeden metr a funguje dobře. Navzdory jsem Protel navrhnout schéma jsem použil standardní desky sestavit to.

[Quote = DJ_] kolegové, jsem sestavil schéma níže a funguje to velmi dobře, nicméně je třeba vzít asi kabelu budete používat. Použil jsem kabel tiskárny a pouze pro mou stranu desky jsem musel letovat štít a GND dohromady. Můj kabel má více než jeden metr a funguje dobře. Navzdory jsem použil * P otel navrhnout schéma jsem použil standardní desky sestavit to. [/Quote] Jaká je hodnota odporu?!? A co je software program?!? Děkujeme to

Zdravím všechny ... Myslím, že RS232 na isp je lepší než ll-port na isp. Někdo vědět o sunrom 1001-3470 ISP ?????

ahoj všem moje angličtina je velmi špatná mám stk200 je tím vyrovnávací paměti. to fungovalo dobře pro AVR, ale 89s51 převýšení program. když se snažím 89S51 vrátí 0x95 pro umožňují programování příkaz (viz datasheet), ale dont dont vrátit podpis a nic jiného. Tento problém je pro buffer ic.

[Quote = mostafahk] Zdravím všechny moje angličtina je velmi špatná mám stk200 je tím vyrovnávací paměti. to fungovalo dobře pro AVR, ale 89s51 převýšení program. když se snažím 89S51 vrátí 0x95 pro umožňují programování příkaz (viz datasheet), ale dont dont vrátit podpis a nic jiného. Tento problém je pro buffer ic. [/quote] 89s51 má obrácené reset. Jde Nandhu

thnaks ale i přidat 10uF, buffer čip, mnoho obvodů a .... ale dont funguje. maby všechny moje hranolky (10 čipů) je harted. ale oni přijímají "umožní programování" comman obratem 0x95 (viz datasheet). i dont know. i nebytových mnoho projektů a nyní i trochu programátor okruhu ... : D

Ahoj, také jsem se snažil o at89sxx programmer.I zbytečný 2-3 týden na to a Noo result.Then jsem změnil 4MHz krystal 12Mhz, a k mému překvapení desce funguje dobře ... I používané Azimghan, s ISP kabel bez buffring. (už jsem zbytečný vyrovnávací paměť 4 ICS pro toto). Ale bez vyrovnávací paměti můj programátor pracuje well.My délka kabelu je přibližně 25cm.I ddnt vyzkoušet po dobu delší délka kabelu .. Zkuste .. Jde Sajeev

Ahoj, můžete mi někdo doporučit nějaký příklad cílových komise pro kabel programátora AT89ISP? Mám kabel a software AT89ISP připraven od Atmelu, ale problém je cíl palubě, může někdo doporučit mi odkazy cílových komise pro tento kabel? díky.

Můžete to udělat tento projekt použít port tiskárny z vás pc přímo. existuje tolik obvodu na webových stránkách!

V některých schémat pro AVR paralelní programátor ISP. 100k pull-up rezistor je připojen k MISO nebo SCK kolíky, je nutné umístit je v obvodu?

Má někdo stavěl nebo má projekt na bázi USB 89S programátor s podporou isp? .. Každý odkaz je rovněž vítán. Díky moc.

Já používám tento [url = http://www.protosmart.co.uk] 89S51 USB programátor [/url]. Jeho levné a funguje ... S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back