89s52 programu pomocí sériového portu

Zde je pracovní odkaz: h ** p: / / www.atmel.ru/Software/files/isp_c_v5.pdf

Vážení, to je jen pro AppNote série AT89S Od ATMEL: doc3310: AT89ISP Programátor Kabelová Hodně štěstí!

[Quote = wakaka] www.amwaw.edu.pl/ ~ adybkows / elka / ispprog.html pro tento programátor, může být software běží na WinXP? Pro AT89S51, 52,53, což Krystalový třeba dodat? 4MHz? 12MHz? 20MHZ? plz odpověď, tankx [/quote] Vážení, to funguje ve WinXP. Můžete si zvolit libovolnou Crystal Frequency.Program má pole, které můžete zadávat své frekvence krystalu. Hodně štěstí!

ICIC, díky za odpověď .... [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 10 minutách: [/color] [/size] er ..... další žádost, může někdo mi ukázat adaptér obvod pro AT89S51, 52, 53 pomocí tohoto programátora? ~ www.amwaw.edu.pl/ adybkows / elka / ispprog.html je tu něco, co nejsem jistý, tat, děkuji .... [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 hodina 23 minut: [/color] [/size]
 img] z tohoto obvodu, stačí připojit výstup z JP2 na AT89S52

z tohoto obvodu, stačí připojit výstup z JP2 na AT89S52? se v potřeba přidávat žádné pasivní součástky (jako odpory a kondenzátory), mezi JP2 a microC? Do v potřebu zavést pull-up rezistor na reset pinu? (Ale pro reset at89s je enable-vysoká) Kdy si v potřebujete invertovat reset? během programování AVR nebo AT9s?
No pullup, bez sériového odpory požadované podle mého soudu výsledek. J2: - RESET AT89S52 (pin 6 J2 hlavičky) - RST (pin 9 z MCU) MOSI (pin J2 5 z hlavičky) - P1.5 (pin 6 MCU) MISO (pin 4 z J2) - P1.6 ( kolík 7 z MCU), SCK (pin 3 J2) - P1.7 (pin 8 z MCU) Vdd, GND, není třeba vysvětlovat. Programátor ISP je převzetí moci od základní desky. Věřím, že reset signálu bylo postaráno tímto softwarem. John

ach jo, Thankx znovu ..... bude to vyzkoušet, když jsem dostal 74lvc244, nevím, je k dispozici, nebo ne ... [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 hodina 55 minut: [/color] [/size] Nebo mohu vyměnit 74lvc244 na 74hc244? raději dip balíček, snadno se pájka ...... je to možné?

Nebo mohu vyměnit 74lvc244 na 74hc244? raději dip balíček, snadno se pájka ...... je to možné?
jsem používal přesně 74hc244, a fungovalo to. John

ach ano, pak mohu přejít na 74hc244 místo pro povrchovou montáž .... thanx člověk

Po stažení programu, se v potřeba dát pull-down rezistor na reset pin jako je aktivní vysoká? nebo jen dát jedním stisknutím tlačítka reset spojené s čepem a Vdd?

po stažení tohoto programu, se v potřeba dát pull-down rezistor na reset pin jako je aktivní vysoká? nebo jen dát jedním stisknutím tlačítka reset spojené s čepem a Vdd?
Může použít jednoduchý RST RC obvod jako v příloze. Máme že za prokázané vývojová deska pro 89S52. Pro plné schéma, podívejte se do pdf dokumentu. Tento obvod RESET je velmi časté. Testoval jsem to deska s DIY programátor, jak je uvedeno v ~ www.amwaw.edu.pl/ adybkows / elka / ispprog.html , a tato kombinace funguje v pořádku. RESET stavy lze zapnout / vypnout pomocí tlačítka RESET na software. John Leung

Programátor Software zdá převýšení odhalit AT89S51 ...... Může mi někdo pomoci na ladění palubě? wats max. délka kabelu dl? musím nastavit něco? plz pomoc, Thankx

Ahoj Hynix: D postavený okruh a fungovalo to velmi dobře. Než ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ
Ahoj @ všechny, jsem postavil okruh, taky. Ale bohužel homepage je dole a já nemohu stáhnout ISP programátoru software: cry: Může mi někdo poslat mne software (myslím, že asi 163 KB)?!? Prosím mail na matthias5@t-online.de Děkuji!!

Odkazovat se na okruhu u http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=112989&highlight=at89s8253 . Jedná se o pracovní jedna! Nicméně jsem se snažil, že obvod s originálním softwarem Atmel ISP, Adam Dybkowski program (třeba vlastní pinout def) a čínský ISP downloader software (třeba vlastní pinout def) na 4 PC (WinXP 3x, 1x Win2000). Některé z PC běží bez problému na všechny tři software, některé z PC pouze ve spolupráci s čínskými stahovač ISP nějak. Změna režimu paralelního portu pod BIOS na Standardní nebo EPP režimu na problém, a vyzkoušet různé softwarový balík obvykle problém vyřešit. John

může mi někdo schéma AT89S51 je programátor pomocí 74HC244

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back