G
gild
Guest
Zde je pracovní odkaz: h ** p: / / www.atmel.ru/Software/files/isp_c_v5.pdf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No pullup, bez sériového odpory požadované podle mého soudu výsledek. J2: - RESET AT89S52 (pin 6 J2 hlavičky) - RST (pin 9 z MCU) MOSI (pin J2 5 z hlavičky) - P1.5 (pin 6 MCU) MISO (pin 4 z J2) - P1.6 ( kolík 7 z MCU), SCK (pin 3 J2) - P1.7 (pin 8 z MCU) Vdd, GND, není třeba vysvětlovat. Programátor ISP je převzetí moci od základní desky. Věřím, že reset signálu bylo postaráno tímto softwarem. Johnz tohoto obvodu, stačí připojit výstup z JP2 na AT89S52? se v potřeba přidávat žádné pasivní součástky (jako odpory a kondenzátory), mezi JP2 a microC? Do v potřebu zavést pull-up rezistor na reset pinu? (Ale pro reset at89s je enable-vysoká) Kdy si v potřebujete invertovat reset? během programování AVR nebo AT9s?
jsem používal přesně 74hc244, a fungovalo to. JohnNebo mohu vyměnit 74lvc244 na 74hc244? raději dip balíček, snadno se pájka ...... je to možné?
Může použít jednoduchý RST RC obvod jako v příloze. Máme že za prokázané vývojová deska pro 89S52. Pro plné schéma, podívejte se do pdf dokumentu. Tento obvod RESET je velmi časté. Testoval jsem to deska s DIY programátor, jak je uvedeno v ~ www.amwaw.edu.pl/ adybkows / elka / ispprog.html , a tato kombinace funguje v pořádku. RESET stavy lze zapnout / vypnout pomocí tlačítka RESET na software. John Leungpo stažení tohoto programu, se v potřeba dát pull-down rezistor na reset pin jako je aktivní vysoká? nebo jen dát jedním stisknutím tlačítka reset spojené s čepem a Vdd?
Ahoj @ všechny, jsem postavil okruh, taky. Ale bohužel homepage je dole a já nemohu stáhnout ISP programátoru software: cry: Může mi někdo poslat mne software (myslím, že asi 163 KB)?!? Prosím mail na matthias5@t-online.de Děkuji!!Ahoj Hynix: D postavený okruh a fungovalo to velmi dobře. Než ΩΩΩΩ: P ΩΩΩΩ