To vše záleží na tom, jak složité je váš obvod, kolik času chcete strávit vzdělávací program, a cenu, kterou jsou ochotny. OrCAD produkty jsou snadno naučit a používat, ale nebudou zpracovávat velmi složité desky, která je důvod, proč vyšší cenové programy prodat. Polštářky jsou o něco nižší výkon, ale mnoho lidí, že splňuje jejich požadavky na cenu. ProTel se velmi podobá OrCAD, ale zaostávají v oblasti simulace.
Pokud chcete, aby program zdarma, můžete použít EAGLE Světlo Edition od CadSoft. I práce ideální pro malé projekty. Tato omezení se vztahují na vydání Světlo EAGLE obecně: * Použitelná plochu desky je omezena na 100 x 80 mm (4 x 3,2 palce). * Jen dvě signálové vrstvy je možné použít (nahoře a dole). * Editor schémat můžete vytvořit pouze jeden list. http://www.cadsoft.de/freeware.htm
Docela pěkné program pro schémata a DPS je ExpressPCB, a to zdarma zcela zdarma! Zde si můžete stáhnout plně funkční verzi na této stránce http://www.expresspcb.com/ : lol:: lol:: lol:
AccelEDA se skvělou práci pro mě. Je to velmi profesionální a stabilní nástroj. OrCAD je velmi dobrá, ale nějak není intuitivní, a tak jsem se nikdy se naučil jak se asi v tom. Starší Protel je nezdravé, použít pouze tehdy, pokud máte. Viděl jsem mnoho projektů v prdeli tento rádoby software. Slyšel jsem, že novější verze jsou lepší (2000 a novější), ale nemají žádné zkušenosti s EM "Když Protel koupil Accel (hrozné věci se stávají), oni nabídli upgrade na AccelEDA uživatelů na jejich nevyžádané produktu (Protel) pro malé cena! Samozřejmě, Netřeba dodávat, že uživatelé byli vzteky bez sebe. Chtěli byste upgradovat z Mercedes Fiat za malé peníze? Poté se rozhodli uvést na trh produkty samostatně. Nevím, co je stav AccelEDA nyní. Anobody má na konci příběhu? Tahiti
Byla to verery dobrá kombinace, ale tam byl malý problém s autometed ECO {Musíte to udělat ručně} Myslím, že AccelEDA byl jak PCAD - ne shoure vím ORCAD sch Verey dobře, že je to Verey dobrý nástroj {capture} I udělali nějaké složité konstrukce na VIEWLOGIC nástroj je dobrým nástrojem pro velké firmy, ale krepované nástroj pro meduim nebo malé designer, protože potřebují hodně podpory I teď učí používat POWERPCB myslím, že AccelEDA je lepší, ale nemají podporu od ver 15 tak jsem přestal používat to jsem se také použít PowerLogic je to nástroj pro navrhování sch POWERPCB je kapr v comper na OrCAD, ale velmi dobrá při použití s POWERPCB Bobi
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.