Který je nejlepší program pro schémata a DPS

Použil jsem Orcad pro schématické zachycení a PowerPCB pro uspořádání téměř výhradně. Nelíbilo se mi, PowerLogic (Powerpcb je schematický caputre). Jediným problémem Orcad (schéma) a Powerpcb (layout), není hladká záda anotaci. Změna schématu a importu uspořádání je poměrně jednoduché, ale jít od změny dispozic (za běhu) zpět na schéma Nikdy jsem nebyl schopen vyřešit. Mentor Graphics je dobrý, ale $$$$$

OrCAD verze 9.2 je nejlepší volba! (Schéma, PCB, simulace ....)

Vážení Všichni Myslím, že nejlepším nástrojem pro U, který nástroj můžete používat velmi hladký a U chtěl použít, pro mě, jsem viděl použití Orcad, expedice, koncept HDL. Koncepce HDL je plná moc pro schéma, ale je velmi složité studie (simulace HDL koncept je velmi dobré). OrCAD v PSD (Orcad 9.2.3) je dobrý nástroj, Cadence podporu, takže můžete tranlate U netlist pro uspořádání Allegro, musím použít ke kreslení schémat OrCAD asi 80 stran a překladatel netlist na Allegro, aby návrh desky matce. vše funguje bez problémů. OrCAD snadno se učit, a můžete používat PCB navigátor přeložit do jiného rozložení nástrojů. a myslím, že pokud U není třeba simulace, může si vybrat U Orcad 9.2.3, to je dost. To je můj názor. Díky Concat

Pro simulaci použití Orcad 14,2 a pro všechny ostatní věci používám Protel DXP a funguje to velmi dobře. : D jde o: wink:

Vážení Vauxdvihl, OrCAD verze 14.2 není, to je jen v C @ dence PSD 14.2. Myslím, že PCB = Zuken, Protel používá k nízké uživatele, Zuken je první a moc!

hai, pro začátečníky použití Eagle pro průmyslové využití oracd pro složité konstrukce, jako je EMC kontrolu použití cadstar bye

Nový nástroj od podložky BLAZEROUTER je dobré stále více a více.

Je Veri nejlepší nástroj pro PCB, IC designu ASIC nástroje od Mentor - profics tools.Ja uživatel INTIGRA STION 3.15 - starý tool.bat více perfeckt, pak ProTel, ORCAD a další

Vážení ... U si mohou vybrat z WG2002 MentorGraphics a pro snadné používání vybrat Ocard zajetí na schéma a PowerPCB5 pro uspořádání k návrhu PCB. A design IC, specifikace ASIC, můžete si vybrat CADENCE IC5. S pozdravem Concat

Vážení, Ja práce v Orcad 386 a OrCAD 7.2, pak začít pracovat v Inigra nádraží 3.15 - differtnt WoS velký - inigra je best.Identical - Design řada projektů v IC C4 a icflowe2001.2 na Mentor.This úvazek ja v Cadence 4,46 - je špatné nástroje

Ale pokud se naučíte používat AL_Le_G_RO a stát se odborníkem na nástroj, zvýší vaše šance na získání pracovního místa. Trochu obtížné používat.

tento příběh nikdy neskončí Myslím, že nejlepší nástroje k použití je ur mozek s věcí EDA. První z nich je nejdůležitější. Pokud nelze použít u ur mozek velmi dobře, použijte materiál podle toho, že nebude mít u kdekoli. No, je to vey osobní pohled. Stojím být opraven

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back