Který je nejlepší program pro schémata a DPS

Já osobně jsem zvyklý na ProTel jen proto, že jsem začal od toho, ale to není tak dobré. Mám rád OrCAD a rozložení z kadenci, ale nejsem obeznámen s tím, a to potřebuje čas.

Vážení všichni podle mého názoru, že Expedice 2002 je nejlepší nástroj, obtíže použít, ale je to velmi plná moc nástroj, vedle toho Cadence PSD 14,2 je také Geat nástroj, musím použít k rozvržení základní desky notebooku P4, funguje to velmi pěkné, a uvidíme, PSD 15 v blízké budoucnosti. Na zdraví Concat

Cadstar je velmi dobrá v designu PCB, ale ne tak dobrý v schémat. Neexistuje žádná simulace. Můžete použít PSPICE dělat simulace samostatně, pokud vám nevadí, že znovu zadávat schéma pro simulaci.

Podívejte se na AutoTRAX EDA. Když nic jiného, ​​alespoň cena je správné - USD0.00

Myslím, že OrCAD je vesta pro schéma a polštářky powerpcb je nejlepší pro uspořádání! I nyní používají kombinace!

Ahoj Můj názor je, že rodina Multisim je více to dokončí, tak v obrysy a simulace, jak ve výkresu PCB. Cadence Orcad je velmi komplikovaná

Použil jsem pro profesionální použití, P * O * otel a CAD. To, co jsem našel je, že je lepší než P. O. To je mnohem komplexnější a intuitivní a bugless. O. není v P. Leve, ale cena je vyšší! Navrhl jsem velmi složité desky P * otel (až 800 smíšených tradiční a SMT díly a 12 vrstev), bez problémů. Navrhl jsem velmi nízkou komplexností deskami O * CAD (60 dílů směsi a 2 vrstvy) s mnoha problémy. Jsem si naprosto nelíbí práce s CAD O *, moje kamarády taky! GL Lollo

jsem spokojený s PCAD2002. DPS je lepší než OrCAD Layout.

Myslím, že PowerLogic a PowerPCB jsou velmi dobré pro schéma a layout.In dále Cadence PSD nástroj je také dobrý design.

Visula nyní přichází s "Designer Board" balíček, který je vynikající pro provedení PCB se složitým ples-Grid-Array noha-tisky, řeka-routing, velmi rychlý a okamžitý signál Integrity, trať-délka, impedance, a teplotní analýzu a mnoho dalších funkcí.

Myslím, že PCB Průvodce je nejlepší způsob, jak shematics a PCB design Snadné použití pro bginners také najít v MCU fóra Procházet kahlid downlaod sto% funkční kopii považuje vůně

Dobrý den, nutně potřebují P-CAD V8.5 a nevím, kde je najdu? Wold prosím chtěl mi dát odkaz na to? Velice vám děkuji ... :)

Dobrý den mám pocit, že OrCAD je nejlepší produkt pro simulaci, Pspice má spoustu funkcí ... I když je jen rozložení OK pro desky. Asterix jde

Myslím si, že jsou všichni stejně dobře jako každý jiný, že je vše v umělcově za štětec a fealing si prepaired příliš rozšiřovat jen špatný dělník obviňuje jeho nástroje

Existují rozdíly mezi skupinami programů. Candence má některé, které jdou za více $ 10,000. Mluvil jsem s člověkem, který je používá ve svých obchodních dělat uspořádání pro ostatní. Zaplatí tuto cenu Hugh protože tento program umožňuje co nejlépe využít svůj čas. Například na tratích diferenční pár to udělá směrování, aby diferenciální impedance, co chcete a délky rovné, vše automaticky při spuštění kurzor tam, kde chcete, dvě stopy jít.

Používám Eagle od roku 1994. Je to nejlepší nástroj pro PCB hobbists. Je to snadno ovladatelný a výkonný. ProTel a Pcad jsou složité bigginer. S pozdravem. Mr.Cube

Mnoho inženýrů jsem mluvil s Orcad používá pro Schémata a Power PCB layoutu. Napájení PCB je velmi populární, ale jsem zjistil, že nemá být velmi uživatelsky přívětivý.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back