pomoc! Led Matrix Řádek Transistor

není 74ls138 ve svém schématu, budete používat místo 74HC154? Alex

Budu používat 74ls138 místo, které .. 74hc154 i také výstup nízké .. ok, takže její změnu, že řidič .. :)

Takže tranzistory jít na výstup 74ls138, je 7 řádků řízení všech led, takže je třeba 7 párů tranzistorů, proč jste říkal, že 15 katoda řádky (a tranzistory), jsem zmaten, co říkáte, můžete poskytnout schéma, které ukazuje, co jste dělali, ne ten starý. Alex

Mám v plánu rozšířit své řady až 14 .. to je důvod, proč budu používat 2 74ls138 v mé řádky .. moje otázka je, že to, co vlastní tranzistor bych měl použít v mé řádky ..

OK 14 řádků, kolik krmiva zobrazí souběžně z každého řádku, a kolik sloupců patří v každém řádku. Například v předchozím schématu jste měli 7 řad jít až 8 LED diod, každý řádek měl 8 sloupců tak max 8 * 8 = 64 LED diod v každém kroku multiplexing Alex

Myslím, že 14 řádků bude 8 sloupců .. Mám 14x40 vedl matice, které jsem udělal .. im nepoužíváte 5x7 LED moduly zde ..

takže maximální proud pro každý tranzistor bude 80 ma protože to může jen světlo až 8 LED diod v každém řádku je to tak? Takže všichni, kteří hovoří o napájení není dost bylo bez bodu, nemůžu vám řešení, bez řádného popisu obvodu. Alex

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 19:16 ---------- Předchozí příspěvek byl v 19:07 ---- ------</span></span>
, která byla moje chyba, řekl jste, 40 led není tak 8 400 ma celkem Alex

děkuji pane .. ale co když 40 LED diodami v řádcích .. co je správné řešení pro tuto? Chci se jen vypořádat s nejhorším, pokud vůbec .. děkuji pane .. obvod popis: v mém 74HC595 .. Výstup z mých 595 má 33ohm odpor .. a moje řádky na první je spojen s PNP tranzistory, které i pochybnost je špatně provádění ..

myslím, že 14 řádků bude 8 sloupců .. Mám 14x40 vedl matice, které jsem udělal .. im nepoužíváte 5x7 LED moduly zde ..
Jsem stále snaží pochopit, co tím myslíš, máš 5 displejů 14x8 každý? takže každý ze 14 řádků jde do 5 displejů a každý z nich má 8 sloupy, celkem 5 * 8 = 40 LED diod? Alex

pěkný obrázek, ale já nevím, připojení na tom ... když dáte moc jen 1 řádek, kolik si můžete led světlo ve všech připojených monitorů? Alex

ahmmm .. asi 20 LED diody se rozsvítí v řadě v mém čele .. tak jsem se chtěl zeptat co když 40 LED diody se rozsvítí v řadě?

Tranzistor má být vybrána, aby mohli dát, že současné i také odpory musí být vypočítán tak, že tranzistor bude moci dát, že. Například něco takového může dát až o 500 ma musí být všechny LED diody mají odpory v anodové straně Alex

co to je "hodnota" je napájecí napětí? Znamená to, že bude provádět 2 NPN tranzistor v mých 14 řádků? jak je to s výběrem NPN tranzistor, který je schopen dodávat proud o 500mA? tak, že bych mohl minimalizaci používání NPN tady .. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 19:00 ---------- Předchozí příspěvek byl v 18:58 ----------[/SIZE] [/ COLOR trochu im] zmatený anodové straně LED .. protože v mé anoda mám 74hc595 ovladače ..

budete používat 14 párů nebo tranzistory v řadách, aby bylo možné kontrolovat jednotlivě, by měl každý mít anoda odpor, připojený mezi 74HC595 a anoda na displeji, bude hodnota závisí na zamýšlené proudu 12V je napájení , ale ve vašem případě schématu bude vypadat takto [= ATTACH CONFIG] 53557 [/attach] v případě, že napájení na první tranzistor je 5V pak použít 1k odpor místo 2k 10k vstup se připojí k výstupu každé jikry (74ls138) Alex

být zavázán pane .. bych mohl zkusit tohle .. nemocný aktualizaci, kterou o své práci .. děkuji pane

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 20:07 ---------- Předchozí příspěvek byl v 20:02 - --------</span></span>
im pomocí rastrové snímání v mých řádků, je to ok, když jsem provádění těchto NPN je?

hehehe ... protože řádky skenování .. , které nejsou kontrolovány ručně pic .. opravte mě, jestli im špatně pane ...

řádky nejsou testovány na jejich vlastní, můžete použít pic řídit 74ls138 a vybrat řádek dostane GND, pak LED, které umožnilo řadě také získat než kladné napětí z 74HC595 jsou zapnuty. pak zaktivujete řádek 2 .. 3 .. 4 atd jeden po druhém pomocí pic. Alex

děkuji za odpověď pane .. Doufám, že 2n222a je k dispozici zde v našem městě ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back