RFID tag pro komunikaci s u2270b

R

ravi_p

Guest
Ahoj hledám pro nízké náklady nízké frekvence RFID čtečka někdo IC.Can navrhnout mne IC Díky

Jako příklad Sokymat čtenář IC, pracuje na 125kHz, podporuje Read-Only a čtení-psát transpondérů.

Dobrý den, zkuste U2270B - funguje skvěle a je velmi spolehlivý. Použil jsem to v mnoha mých projektů a já jsem nikdy neměl problémy. Pokud budete hrát s schématu můžete získat spolehlivé čtení od 25 cm (je to moje vlastní zkušenost). S pozdravem Luben

Mohl byste post schémata ZDE?? Chtěl bych postavit taky. Používám ID-12, 125kHz čtenářů, z www.elatec.de .

Dobrý den, tady dávám jeden z mých projektů - dveřní zámek systému. Najdete zde všechno - schematické, zdroje a HEX. I zaručit, že HEX funguje a je testován na více než více než 100 úspěšně prodaných přístrojů. První karta, která vám přístup po čipu je naprogramován tak stane MASTER kartu. Když se budete blížit Master Card, čip spustí v režimu UČIT - pokud máte přístup ostatní karty a nemají existuje v paměti - jsou přidány, pokud existuje - odstraněny. Čip podporuje 24 karet a jednu Master Card. Lze ovládat dveře (s motory a magnety). Funguje opravdu dobře a já jsem hrdý na tomto projektu. s pozdravem Luben

Dobrý den, vlastně uvnitř souboru ZIP je schéma ve formátu ORCAD (DSN), ale dělat to pohodlnější tady jsem nahrávat ve formátu PDF. Dokonce jsem dělal nějaké vzory, kde cívka je na PCB, ale jsem, že pro jistotu je lepší používat externí cívky. Vlastně zvýšit citlivost musíte trochu upravit schéma - stačí otevřít U2270 list a kopie schematických kolem cívky ... Vzpomínám si, jak tam byly 4 diody. Co si pamatuji, je, že cívka je 68 otáček 0.2 mm drátu o průměru 60mm. Chcete-li získat maximální rozsah, měli byste pečlivě nastavit frekvenci přesně na 125 kHz ... Je mi líto, je to už tak dávno a já jsem zapomněl na všechno ... A vymazat všechny karty do paměti, kterou je třeba držet Master Card v cívkové pole ~ 2 minuty (v případě, že karta je ztracena nebo odcizena) - po, pak byste měli zadat znovu karty (master karta NIKDY vymazána). s pozdravem Luben

Salam, v mé práci, používáme U2270B (SO16 balíček), kteří své wiegand čtenář :) Bye

jedna otázka může RFID IC jedné společnosti odpovídá transpondéru IO ze strany různých firem? Je to možné?

Lepší než U2270 je ID2. Zkuste vyhledávání Google.

Dobrý den pane Georg, Jaké jsou ceny těchto čtenářů a jaké čtenáře je, že jeden, který vyžaduje operační zesilovač? Máte nějaké schéma? Já jsem kontaktoval vás prostřednictvím e-mailu. Muris Trax

Luben111, díky za u2270 příklad! Má u2270 výstup Manchester kód na jeho výstupu pinu? Kolik bitů má u2270 výstup k identifikaci tagu jeden čas? Budu konvertovat výstupní signály do Wiegand kódu. To bude snazší, pokud je výstup 3 * 8bit signál jednou.

ahoj, můžete se podívat na u2270b z TEMIC nebo htrc110 od Philips

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back