RFID tag pro komunikaci s u2270b

Přeji si, aby program u2270 s bezdrátovou klávesnici pomocí transpondérů. Atmel má u3280/u9280, ale prodává se ve velkém množství. Jakékoliv alternativní nápad?

Snažil jsem se U2270, ale to není opravdu dobrý rozsah. Problém je, že vyžaduje sqare vlny detekovat vstup. ID2/ID12 série jsou mnohem lepší, protože jsou chytřejší a vyžadují analogový vstup. Analogových vstupů je digitalizován a zpracován. Vibrací a hluku účinky jsou sníženy a rozsah je mnohem více. S ID2 a externí antény jsem četl ISO karty na více než 40cms! Někteří nadšenci zpráva ještě víc, ale mám podezření, že jsou hnací ID2 příliš tvrdý. Dalším důležitým aspektem je ID2 bude přijímat vysoce Q anténa - zkuste to na U2270, doporučují Q 10, dát tomu Q 100 a to bude úplně přestat číst. Viz ID řady jsou inzerovány v Manningovi, TECTUS, Adilam a několik dalších míst. Ach ano, a ID2 vyžaduje pouze anténu a 5V. ID12 má biult anténu. Usnadňuje život.

Hej někdo prosím, řekněte mi, kde mohu získat některý z těchto čipů v Indii. Díky předem

Dobrý den Luben111, Díky za schéma a všechno. Chci změnit obvodu. Musím si přečíst značku id od čtenáře z počítače přes sériový port. Je možné tak učinit? Existuje nějaký zdrojový kód, nebo způsob, jak dekódovat transpoder? Prosím, pomozte mi. Díky!

chentzin může u emai mi RFID schématu a zdrojového kódu pro mě ... Snažím se udělat svůj vlastní přijímač a čtenář ... díky [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 18 sekundách: [/color] [/size] chentzin může u emai mi RFID schématu a zdrojového kódu pro mě ... Snažím se udělat svůj vlastní přijímač a čtenář ... díky (zleon83@hotmail.com)

ale i cant vidět žádné výše uvedený odkaz ????????: cry:: cry:

Dobrý den. Mám problém s U2270B a EM-4001 transponder. Antena jsem L = 627uH. A budovat další shematic, práce, ale I don `t mít dobré karty kódem. V Em-4001 prvních 9 - bitů je 1, mám tento bitů, ale poslední drobnosti, které není dobré. V kolík U2270 - Výstup má f = 0,4 ~ 2.4Hz, když dal karta f = 1,54 ~ 1,65; V cívce f = 122.5Khz. Použijte 220nF a 1,5 nf pro kolík HIPASS, vstup. Pro dekódování používám AVR. Můžete mi pomoci.

Ahoj všem jsem se navrhnout wiegand čtenář, jak mohu navrhnout výstupní fázi Wiegand čtečky. Je nějaký vzorek schéma? díky

pokud někdo mi může pomoci najít levnější ID-12 nebo subtitute (stejné funkce a stejné pin) posílat e-mailem na adresu:? s14016au@yahoo.com

Možná, že na tuto otázku zní hloupé, ale kde jsem našel antény 1.35mh aneb Jak jsem dělal to?

může někdo mi email soubory transponder.zip a trans628 shematic.pdf. Tyto soubory nejsou k dispozici skupin Díky předem

jste někdo mi email transponder.zip vyslán luben111 cos nemám přístup na zip na mém místě. díky předem

Ahoj! Luben pěkné místo! Ačkoli může mi někdo říct, data komunikace mezi U2270 a např. Atmel TK5551 je sekvenční nebo Half Duplex? Mohl by mi někdo vysvětlit krok za krokem? Děkuji předem!

Tato webová stránka nabízí plány / schéma / Bill hmotné / kód / etc pro stavbu RFID dveří zámek a monitorovací systém. Poté, co stavěl uživatel může sledovat jejich přední dveře odkudkoli na světě. Čtecí dosah je 15-20 cm bez zesilovacím obvodem. Tento projekt využívá TI S6700 protokolem Multi-IC. Kód pro komunikaci s 13,56 MHz ISO15693 karta je k dispozici. Zkontrolujte si to. www.rfiddoorlock.com

Dobrý den, jsem navrhování RFID sytem a teď jsem navrhování čtenáře `s anténou. I `m pomocí sokymat unikátní tag pro 125 kHz. Ale potřebuju nějaké informace o tagu anténu pro maximalizaci čtecí vzdálenost. Kde mohu získat informace o anténa této značky??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back