RFID tag pro komunikaci s u2270b

Může mi někdo říct, který způsob se U2270 začít fungovat v roce? Manchester nebo bi-fáze? Jak vybrat režim? Také, jak předávat operačních kódů požadovaných Tag? TIA uC_guy

No, U2270b je vhodný pro Bi-Phase a Manchester. Myslím, že než nemusíte zvolit provozní režim. Obdržíte pouze proud kousků a vy byste měli udělat programu v mikrokontroléru, který se zobrazí tato informace, jako chcete. Je to jen možné účinky tak, že si design v kódu mikrořadiče, který je připojen k U2270b. Rád bych někoho jiného odpovědi na tuto otázku viděli SOE různé názory.

Chci navrhnout RFID čtečky pomocí microcontrioller jen ... je to možné udělat pomocí žádný jiný čtenář ic?

To není možný, protože čtenář je rozhraní mezi mikrokontrolérem a značku. Jeho funkce je adaptate úroveň signálu na napětí TTL, synchronizuje transpoder sazba s microntroler rychlosti, zkontrolovat, jestli tam není něco chyby, demoduluje signál ....... Sbohem

U mohou také pokusit získat nějaké vzorky zdarma na www.ti.com pošlou u 2-3 vzorky zdarma ... ale dont snaží podvádět je ..... oni mohou přestat dávat vzorků pro ur zemi.

Kolegové, Který RFID čtečka čipových vyhlásí největší moc? Můj hrubý chápu tak, že síla se promítá do současného, že čip může dát ven na anténě cívky. Podle listech, může EB4095 vyhánění 250mA a U2270 může dát ven 200mA. Vím, že z app bere na vědomí, že je možné, aby se čtenář citlivější tím, že přidá zesilovač na vstup. Je také možné, aby se čtenář silnější přidáním zesilovače (zesilovač) k výstupu? Pokud ano, jaké jsou limity stanovené subjekty, jako je TUV, CE, FCC, GOST / RST atd.? Díky, hodně čtečky čipů RFID Nick PS byly zmíněny zde již, takže si nemyslím, že jsem únos toto vlákno.

ahoj Luben které kompilátor se u použití copiling kódu, chci ji upravit bu v CCS (PICC) nemůžu zkompilovat.

Dobrý den, opět, někdo ví, co je trochu dobu výstupu dat z u2270b? Díky všem

mohl by mi někdo říct co nejjednodušší RFID čtečky ic

hi každý subjekt chci udělat dobrý čtenář RFID s u2270 a mikrokontrolérem ATmega může každý subjekt, pomozte mi, aby se to. díky

[Quote = chentzin] Dobrý den Luben111, Díky za schéma a všechno. Chci změnit obvodu. Musím si přečíst značku id od čtenáře z počítače přes sériový port. Je možné tak učinit? Existuje nějaký zdrojový kód, nebo způsob, jak dekódovat transpoder? Prosím, pomozte mi. Díky! [/Quote] Dobrý den Chentzin a Luben111 nebo někdo kolem mě olso plánují využít U2270B a paralelní port pro připojení k PC pro čtenáře. Nicméně, jsem trochu zmást nad přidělování portů. Paralelní port je smířit se 3 porty, data, stavu a řízení. pro úspěšné přenos dat, tak které ovládají, může stav (handshaking účel) a datové linky z U2270B se připojit na paralelní port. Díky a na zdraví: D

Uvědomuji si, to je staré vlákno, ale má někdo používá U2270B s TK5551 tagy, pokud ano, měli byste být schopni poskytnout nějakou pomoc s některými základními zdrojový kód pro komunikaci?

Ahoj ze své zkušenosti, jaká je maximální čtecí vzdálenost, která může být dosaženo v systému RFID, které funguje na 13.56MHz? Díky Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back