M-Tech/MS prostřednictvím distančního vzdělávání

I

ivar4ever

Guest
Ahoj, já jsem B-tech Elektronika a sdělovací technika a chcete udělat MTECH (v oblasti elektroniky a releated specilizaions) thrugh vzdálenost eduacation. Jestliže máte jakékoliv instituce, za stejné. (V Indii)

Ahoj příteli, které kladou jste v Indii? Jedinou možností, že jsem si vědom, je "kousky, Pilani", která provádí vzdálenost MS programy. Alternativně se můžete rozhodnout pro část programů času M. Tech. Na zdraví,

dělá distančního vzdělávání není vhodná, protože nebudete schopni věnovat se plně do programu. lepší Vytvořit plný úvazek program.

Jsem v Bangalore. Jsem si vědom BITS kurzů. ale jsou programy spolupráce s organizacemi. ddkrishna, ano, u jsou správné, ale tato volba zdá být nejlepší pro mě! díky moc

Žádná se u distančního vzdělávání i tam. becoz Studoval jsem tam jen. může to není na místě. U použili elektroniku jako specializace za to po ukončení studia. a poplatků se pohybuje kolem 20000 na sem. lepší u volání do správy.

Dobrý den, Omlouvám se za zpoždění .... jsem měl zkoušky. Můžete zkusit možnost, že dělám. VTU (Karnataka), má částečný úvazek M. Tech kurzy v VLSI a embedded systémy (které jsem v současné době dělá - RightNow dokončena druhá semster .... ještě další 4 jít ...). Vysoké školy, které nabízejí v Bangalore je BMS a UTL, Pokud máte zájem se dozvědět podrobnosti, dejte mi vědět, já si u info. Na zdraví, Kiran

Dobrý den, s odkazem na svůj dřívější mail, prosím, jemné moje odpověď: (mám preferována odpovědět EDAboard místo sebe, protože by to mohlo pomoci i ostatním), VTU nabízí 3 roky partime kurz. Můžete si vzít do kurzu buď písemně PGCET ( http://pgcet.vtu.ac.in/ ), nebo přes všechny zkoušky Indii Gate (Priorita pro kandidáty Gate). PGCET zkoušky se obecně provádějí někde v červnu / červenci (nemyslím si, že si můžete vzít až v tomto roce). Větve na M. Samozřejmě Tech, které jsou k dispozici pro elektroniku a inženýři počítače jsou: VLSI a embedded systémy a počítačové sítě Engineering. (Já jsem zvolil první). První 4 semestry bude mít teoreticky dokumenty (10 subjektů). Semestru zkoušky jsou ONLINE typu (ne konvenční zkoušky). Kurzovné je Rs. 40000 / - za rok (3 roky, že by vás R + R 40.000 40.000 + R 40000 = R 1, 20.000....), Pokud jste nástupu do kurzu v BMS vysoké školy inženýrství. Jediným kritériem pro psaní PGCET na částečný úvazek M. Kurz Tech je to, že byste měli mít získal aspoň 55% BE / B.Tech a měl by mít aspoň 3 roky Praxe ode dne ukončení studia. Mám připojený Učební osnovy pro kurz příliš. Na zdraví, Kiran

Omlouvám se, dříve mailová neměl řetězu mail s žádostí o informace: Tady je: ----- Original Message ----- From: ivar4ever [mailto: ivar4ever@gmail.com] Sent: středa července 04, 2007 10:21 Komu: Předmět: [dotaz nebo připomínku z EDAboard.com] Anketa: Re: M-Tech/MS prostřednictvím distančního vzdělávání Kiran Ahoj, mám zájem o VLSI / embedded systémy samozřejmě PG přes VTU. Zašlete mi prosím další podrobnosti o to. Díky předem ivar4ever@gmail.com

Dobrý den mám zájem o PG kurzu VLSI současné době pracuji v oblasti VLSI ... v Noida Prosím pošlete mi informace o institucích, které nabízejí distančního vzdělávání v M. TECH VLSI

Ahoj im z Gudžarátu .. Je možné Kiran to udělat samozřejmě dál?

Hi Dharmesh a Geetha, to není distančního vzdělávání program, ale část průběh. Musíte být na 40 km vysoké školy jste zařazeni. Na zdraví, Kiran

Ahoj Kiran, díky moc za informace, které jste uvedli na VTU. Snažil jsem se otevřít URL "http://pgcet.vtu.ac.in/", ale nebyl schopen otevřít. Mohl byste prosím, pomozte mi v získávání informací o PGCET 2008. Nevidím žádné podrobnosti o tom na "http://vtu.ac.in/" také. Udělal jsem MCA a chcete udělat M. Tech v počítačové vědy a techniky na částečný úvazek. Já pracuji v Bangalore. Bylo by skvělé, kdyby se můžete respod mě co nejdříve. Díky, Krishna Kumar Sinha

Můžete si udělat m.tech v různých IIT hnidy a dalších vysokých škol vláda engg

Dobrý den, je možné přihlásit se s U Manipal uiversity. Nabízejí MS v embedded, VLSI, softwarových systémech apod. Musíte navštěvovat víkendové kurzy. U mohou i nadále ur vzdělávání, kdy se u přesunul do Chennai a Hyderabad, jak Manipal centra vysokoškolského studia se nachází tam také

Dobrý den rajeshkumar123 , můžete nám prosím poskytněte odkaz? .. Nejsem schopen najít odkaz ... Díky

Dobrý den, děkujeme člověka .. Má někdo může požádat o tento kurz nebo jen firemní kluci (IBM, TI, Infineon, atd. ..)?. Žiji v Noida. Kumar

Ahoj Kumar, musí být pracovní a U ur společnost musí poskytnout souhlas dopis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back