M-Tech/MS prostřednictvím distančního vzdělávání

Udělal jsem M. Sc v electronics.i 2yrs mají zkušenosti v oblasti testování domain.but chci dělat MTECH přes vzdálenost jedné education.can Tel které specializace mám vzít?. m trochu zmatený embedded sys a počítačových aplikací

Já jsem Willson. Mé vysokoškolské vzdělání je MCA. Chci udělat M. Tech:. Idea: [url = http://www.backup-sensor.com] parkovací senzory [/url]

Ahoj, já jsem s nástupem do PGCET zkoušky v tomto roce pro MTECH (Computer Science). Rád bych si na částečný úvazek v průběhu VTU, protože pracuji v Bangalore. Ale já chci vědět, kdy bude třídy se provádí na tomto kurzů na částečný úvazek. Je časování bude flexibilní, protože někdy budu muset pracovat o víkendech iv případě, že pracovní vytížení je tam. A podle údajů v brouchure, výpočetní částečný úvazek inženýrských sítí je zde v Bangalore koláž BMS. Co takhle informatiky a výpočetní techniky a samozřejmě strukturu poplatků za tento proud i letos? Prosím, někdo mi podrobnosti týkající se této - Na zdraví mam2009

[Quote = ivar4ever] Ahoj, já jsem B-tech Elektronika a sdělovací technika a chcete udělat MTECH (v oblasti elektroniky a releated specilizaions) thrugh vzdálenost eduacation. Jestliže máte jakékoliv instituce, za stejné. (V Indii) Vaše odpověď: Ty máš m Vzdálenost od TECH IETE. www.iete.org si můžete prohlédnout tyto stránky, http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ http://www.electronicsforu. com / electronicsforu / Články / http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/articles/ pro projekty: http://www.kitsnspares.com/user/default . asp je možné kontaktujte mě na adrese: efyedit7@efyindia.com efyedit7@efyindia.com [/quote]

Manipal MS firemní vzdělávání není distančního vzdělávání a místo toho je mimo akademickou půdu učení, kde jsme kurzy o víkendech (pouze v neděli (10 hodin)). Je to opravdu UGC Uznávané av současné době je v provozu v Bombaji, Bangalore, Hyderabad a Chennai. Jeho 100% vyšší, než u jakékoliv jiné Distanční vzdělávání MS kurzy, ale také ještě lépe, než BITS. Projděte si níže uvedené internetové stránky http://www.corporateprograms.manipal.edu/ Na zdraví ...

Ahoj Kiran, jsem v Bangalore n pracuji v soukromém zájmu. Chtěl jsem udělat MTECH (Embedded / VLSI) prostřednictvím distančního vzdělávání (ve smyslu třídách víkend). tak můžete poskytnout mi pls podrobnosti o vysokých školách, které poskytují r M.tech přes vzdálenost v Tamil Nadu r v Bangalore .. thamks, Vijay.

Zdravím všechny, jsem měl rozhovor s Manipal Univ a jsou uznávané UGC pro distanční vzdělávání MS informatiky kurzu. Chtěl vědět, jestli někdo z vás udělal distančního vzdělávání MS Computer Science od Manipal univerzity a je třeba uznat, venku v IT firmách. Dodatečně se distančního vzdělávání považovat za Přednášející práci ve školách. Celkově vzato, je to právo jít pro distanční vzdělávání prostřednictvím Manipal univerzity Prosím prosím prosím odpovězte pozdravem, Vidya

Ahoj Vidya, já jsem v současné době dělá na částečný úvazek MS (Mikroelektronika) v Manipal Univ. To není vzdálenost samozřejmě také na částečný úvazek jedna. Musíte navštěvovat třídy v neděli a je třeba zachovat 75% účast se objeví v závěrečné semestrální zkoušky. Tato MS se UGC uznána, ale ne AICTE. Normálně Vysoké školy požádat o ME a M. Tech, která by měla být schválena AICTE.

Dobrý den, Děkuji mnohokrát za vaši odpověď. Chtěl jsem jít na distanční vzdělávání, jak jsem se přesouvá na Dalhousie, Himachal na 2 roky. Brzy tam, kde nebude vysoká škola dělat na částečný úvazek i MS. : (Víte o distanční vzdělávání od Manipal Univ Bude to pomoc při profesní vyhlídky v budoucnosti?

Máte-li exp defenetely neděláme pro předmět zájmu. Věděli jsme, že všichni dělají na míru, která by měla přinést nejen znalosti a kontakty, ale hodnoty recongnised firem a vlád Indie. pro vaši informaci, MS Manipal neschválí AICTE. Udělali jsme btechs se soutěží v přijímacích zkoušek, spíše se vztahují na vysoké školy za pravdu. Proč?? stupně musí být schváleny pro AICTE odborných předmětů. Nyní je volba Urs. Myslím, že i BITS pilani vzdálenost a MBA (symboisys, ICFAI) nejsou recongised UGC, AICTE. Pokud se opravdu chcete věnovat vzlétnout po dobu jednoho roku, tj. sabstical dovolené a do 1. a 2. pololetí pak v průběhu projektu, čas vrátit ke své původní společnosti nebo nové společnosti. vše nejlepší. 2sem čas letí stejně jako cokoliv jiného. věřte mi. -Amar.

Ahoj může někdo dát Odpovědět na tento příspěvek, a řekněte mi, jak se uplatnit v VTU nebo jiné vysoké školy, MS / MTECH v ComputerScience? 1. Mám pravidelné MCA degreee. . Bude MS / MTECH v CompterScience prostřednictvím distančního vzdělávání mi vyšší kvalifikaci? 2. Mohu požádat o plný úvazek, Ph.D. Po tomto kurzu? 3. Je tento kurz (MS), což odpovídá MTECH? 4. Je zahraničních univerzit Považuji to za kurz PG. Mají za to můj MCA jako UG kurzu. 5. Tento kurz je schválen AICTE?

hiii dokončil jsem být v tom. Nyní im Zajímate se M. TECH 2010 distančního vzdělávání. Bude mi někdo říct, vysokých škol nabízí tak. Mám na mysli MS z bitů Pilani.Plz přátel mi o to samé. im z Pune. a je to possibal pro mě MS z bitů Pilani. čeká ur odpověď

Ahoj ... na stejné téma, že u mi pomohl při odstraňování jedné z mých pochybností ...?? Mám pracovní zkušenost 2 roky je to možné, abych se MTECH na částečný úvazek do PGCET ...

Dobrý den, slyšel jsem poměrně hodně lidí ptá, zda MS (vzdálenost vzdělávací program v Indii), je ekvivalentní plný úvazek M. Tech? No kluci, že v průmyslu VLSI z dlouho (v poměrně hodně firem) Viděl jsem, že MS z BITS Pilani nebo nějaká jiná univerzita v Indii není srovnatelný s celou dobu programu, M. Tech. Většina společností považují takové MS certifikáty dodatečnou kvalifikaci, ale zvyklý je považují odpovídající plný úvazek M. Tech. Dokonce i na částečný úvazek M. Tech je lepší než programy MS. jde o Chethan

Říká se, že to nebude mít žádný rozdíl mezi pravidelnou MS a MS v Indii, která je nabízena v IIT chicago. Ti lidé, kteří sledují / plánování, prosím, kontaktujte mě / veď mě. Díky Ajaykrishna.vv @ gmail.com

[Quote = jo.kply] Ahoj Může někdo dát Odpovědět na tento příspěvek, a řekněte mi, jak se uplatnit v VTU nebo jiné vysoké školy, MS / MTECH v ComputerScience? 1. Mám pravidelné MCA degreee. . Bude MS / MTECH v CompterScience prostřednictvím distančního vzdělávání mi vyšší kvalifikaci? 2. Mohu požádat o plný úvazek, Ph.D. Po tomto kurzu? 3. Je tento kurz (MS), což odpovídá MTECH? 4. Je zahraničních univerzit Považuji to za kurz PG. Mají za to můj MCA jako UG kurzu. 5. Tento kurz je schválen AICTE? [/Quote] UGC předpisy neznají distanční režimu equivallent jejich pravidelnou nebo na částečný úvazek protějšky. Ale o přijetí pokynů pro PhD v IIT, IISc, IIITs neuvádí, že vyžadují M. Tech nebo MS v běžném režimu. Výsledek je 1. I já jsem si stejnou otázku jako Vy. 2. Jsem nemohl najít jednoznačnou odpověď ještě 3. Záleží na vysokých školách, které poskytují doktorského programu, zda přijme nebo nepřijme mistrů přes distanční formě. Někdo prosím, odešlete na toto zjištění.

Kontaktujte nás pro přijetí v Tamil Nadu, Karnataka, Maharastra v různých Universities.We mají široké spojení s různými Universities.We poskytovat pomoc při přijímání MBA, BBA, MBBS, MD / MS, BDS, MDS, BE / B.TECH., ME / M. TECH., Bc. / M.Sc. Naše důvěra je registrována (201000105) a děláme svou práci opravdu. Kontakt: Himanshu Chauhan výkonný správce (VCET) 919566015235 919940204141

[Quote = kiran81077] Dobrý den, Omlouvám se za zpoždění .... jsem měl zkoušky. Můžete zkusit možnost, že dělám. VTU (Karnataka), má částečný úvazek M. Tech kurzy v VLSI a embedded systémy (které jsem v současné době dělá - RightNow dokončena druhá semster .... ještě další 4 jít ...). Vysoké školy, které nabízejí v Bangalore je BMS a UTL, Pokud máte zájem se dozvědět podrobnosti, dejte mi vědět, já si u info. Na zdraví, Kiran [/quote] Ahoj Kiran, mám complted btech v informatice, teď mám zájem o MTECH v CS. . Jen chci vědět, jak jsem sthe kurz v této univerzitě? Kolik úsilí je nutné k dokončení tohoto? Podle mých znalostí je 4 semestry myslím. Jen chci vědět, motyka Thos je rozdělena do 3 let. mohou u uveďte prosím mi nějaké podrobnější informace.

Existuje mnoho IIIT oběť MTECH programů dálkového režimu. Nejlepší navrhuji, abyste se z i2it Pune členy ignou. Tento certifikát je vydán na University of ignou na úspěšné absolvování programu. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 3 minutách: [/color] [/size] I2IT Pune je opravdu nejlepší institut pro MTECH. Přijímací řízení je stále v nenechte si ujít tuto příležitost. Více podrobností naleznete isquareit.ac.in [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 20 minutách: [/color] [/size] I2IT Pune je opravdu nejlepší institut pro MTECH. Přijímací řízení je stále v nenechte si ujít tuto příležitost. Pro více detailů navštivte isquareit.ac.in

Ahoj IAM Ganesh jsem viděl ur příspěvek může u plz navrhnout mi, vzdálenost MTECH režimu v Hyderabadu specializace ve všech elektrických ponorek IAM 2010 passout. plz pomozte mi. IAM ochotni udělat distančního vzdělávání od Anny, Annamalai vysokých škol a univerzit žádné AP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back