M-Tech/MS prostřednictvím distančního vzdělávání

MTECH prostřednictvím distančního vzdělávání se nabízí také státě Karnataka Open University. Připojil jsem se jako student na jejich studijní centrum v Hyderabadu v Indii se nachází na lakdikapul. studijní centrum: www.vastecno.com poplatek: 10.500 rupií za sem

MTECH prostřednictvím distančního vzdělávání se nabízí také státě Karnataka Open University. Připojil jsem se jako student na jejich studijní centrum v Hyderabadu v Indii se nachází na lakdikapul. studijní centrum: www.vastecno.com poplatek: 10.500 rupií za sem
Myslím, že jsem se zmínil, stránky s pravopisnou chybu. Webové stránky jsou [url = http://www.vastechno.com] Vas Technologies [/url]

Myslím, že jen IT (informační technologie), kurz je tam, pokud vložené kurzy jsou tam prosím ...

Myslím, že jen IT (informační technologie), kurz je tam, pokud vložené kurzy jsou tu, prosím informujte ...
I když je k dispozici v oboru IT, můžete si vybrat volitelný v embedded a VLSI. najdete ve skupině B, kde budete mít tyto. Skupina B podrobnosti jsou k dispozici na adrese: [url = http://vastechno.com/mtech.html] Studie Center - Často kladené otázky [/url] a já dont myslím, že je speciálně MTECH je k dispozici ve vzdálenosti jen pro embedded v Hyderabad.

Hello World!! Jsem v posledním ročníku BE (Information Technology), a také jsem se nachází v jedné z company.An i nadále, ale mám také zájem o další studium, tj. MS. Ale já nemůžu kvůli to kvůli finanční problémy, tak budu dělat po 2yrs, nebo může být částečný úvazek prostřednictvím tohoto chatu zmatený, takže každý může průvodce mě může dát vlastní návrh, lze také u mi všechny seznamy vysokých škol na odpověď India.Plz ASAP, děkuji.

Dobrý den, Omlouvám se za zpoždění .... jsem měl zkoušky. Můžete zkusit možnost, že dělám. VTU (Karnataka), má částečný úvazek M. Tech kurzy v VLSI a embedded systémy (které jsem v současné době dělá - RightNow dokončena druhá semster .... ještě další 4 jít ...). Vysoké školy, které nabízejí v Bangalore je BMS a UTL, Pokud máte zájem se dozvědět podrobnosti, dejte mi vědět, já si u info. Na zdraví, Kiran
Ahoj, chtěl jsem dělat na částečný úvazek MTECH z Bangalore, a nejsem schopen otevřít http://pgcet.vtu.ac.in Prosím, můžete mi dát nějaké u podrobnosti. Jak mohu získat více informací o tomto? Pokud se přijímací zkoušky provedla? Díky, Digant

Dobrý den, existuje nějaký program, M.tech (část) pro elektrické a elektronika absolventi BMS nebo jiné vysoké škole v Bangalore? Im v současné době v blr.Please dejte mi vědět. díky a pozdravem, Malini

Ahoj Malini, je to jejich, ale pouze na částečný úvazek na 3 roky zkušeností člověka i společnosti, se kterou pracujete, by se měly dohodnout na tom MTECH .. PGCET uzavřen myslím. Zkuste Manipal ...

Ahoj Malini, je to jejich, ale pouze na částečný úvazek na 3 roky zkušeností člověka i společnosti, se kterou pracujete, by se měly dohodnout na tom MTECH .. PGCET uzavřen myslím. Zkuste Manipal ...
Hi sanju, Děkujeme, že jste ... WL chck v Manipal. Rgds, Malini

Ahoj Kiran, jak se zkrácenou pracovní dobu je k dispozici ve výše zmíněné škole? Já pracuji v Bangalore a chcete udělat M.tech na částečný úvazek. Můžete uvést další vysoké školy v Bangalore?

Jak se zkrácenou pracovní dobu je k dispozici ve výše zmíněné škole? Já pracuji v Bangalore a chcete udělat M.tech na částečný úvazek. Můžete uvést další vysoké školy v Bangalore?
CHECK v PGCET CELL dostanete seznam vysoká škola, která má na částečný úvazek

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back