M-Tech/MS prostřednictvím distančního vzdělávání

Ahoj, včera jsem volal Manipal University kluci a dostali info ... Ty zahájí hned v Dillí .. Díky za info Rajesh .. Kumar

Kluci jsem kontaktoval tyto Manipal společnosti MS kluci .. Největší nevýhodou, že vidím v tom je, že tento kurz není UGC uznáno .. takže jsem pochybnost o platnosti certifikátu po ukončení kurzu ... Mám spíše zájem o PGCET .. jak jsem v Bangalore dnes .. ale ještě důležitější je, domnívám se, že kurz bude uznán UGC .... může někdo potvrdit ... bude osvědčení na konci 3 roky na částečný úvazek MTECH samozřejmě odpovídá pravidelně 2 roky samozřejmě MTECH? Odpovězte prosím .. díky moc

Ahoj Biswani, kurz je zcela jistě odpovídá M. Tech plný úvazek. PGCET Zkouška je splatná kdykoliv dnes. Odkaz na zkoušku PGCET podrobnosti jsou níže. pgcet.vtu.ac.in link někdy má problém. Mějte trpělivost a dál snažit. Na zdraví, Kiran

Ahoj všem, velmi očekávaný PGCET - 2008 je tady: Důležitá data: 1) se zatížitelné Formulář žádosti je k dispozici pouze od 4.5.2008 do 31-05-2008 2) Poslední den přijímat vyplněné přihlášky na PGCET Buňka, Belgaum: 31-05-2008 3) Písemný test: 22-06-2008 (neděle) 5) Hodnost Prohlášení: 10.07.2008 (předběžný) 6) výběr místa: 14-07-2008 orientační). Nahrál jsem si přihlášku a leták s touto odpovědí, jak se někdy stránky pgcet.vtu.ac.in by být k dispozici. Mají velkou dobu studia. Na zdraví, KK

Prosím, dejte mi vědět, co to dělá rozdíl, pokud není uznán UGC.? Nejsem si vědom hodnoty UGC. Manipal uni (dist EDU) dává EDU pouze pro employess .. Žádný vliv na práci, nebo tam kariéru.?

Pokud se UGC uznávané pak stupeň bude oficiálně uznán ve všech vysokých škol. Avšak společnosti mohou i nadále hodnotu MS míře Manipal.

Mluvil jsem s Manipal univerzální learing Pvt Ltd, jeho UGC uznávané

Jsem dostal mail od nich pár měsíců zpět .. jasně uvádějící, že to není UGC uznáno .... tak, že přijde jako překvapení .... ale budu ráda vědět, že je to .... ur mluví o Firemní program MS, ne? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 25 minutách: [/color] [/size] mluvím o Firemní program MS jen .... ne o vzdálenosti learningových kurzů ..

hai IAM BE v oblasti elektroniky a komunikačních a já chci, že mi v annauniversity ve stejném oboru prostřednictvím distančního education.please dát imformation o tom, jak platit

Ahoj ... Je VTU nabídky na částečný úvazek M Tech pro výkonovou elektroniku? prosím poslat odpověď, pokud nějaké tělo ví??

Ahoj VTU nabízí částečný úvazek MTECH pouze v počítačových sítích a VLSI a embedded systerm design. VTU nenabízí na částečný úvazek MTECH ve výkonové elektronice. jde o Sudarshan

Ahoj kluci, mluvil jsem s Manipal Kluci minulý týden. Na částečný úvazek MS kurzy jsou UGC uznání. Dostal jsem odpověď od Rajendra Joshi, Manipal
Manipal univerzita je Domnělý University Uznáno UGC, stejně jako ministerstvo rozvoje lidských zdrojů, vláda. Indie. Nicméně, program MS nabízí Manipal univerzita je mimo akademickou půdu program, který je nabízen k práci profesionálů o víkendech. To není schválen AICTE jako AICTE schvaluje pouze na plný úvazek na akademické půdě programů. Certifikát, který uděluje nemá žádné zmínka o částečný úvazek nebo distanční vzdělávání v oblasti IT a je stejně dobrý jako plný úvazek certifikát. Program je nabízen téměř jako jeden samostatný Manipal University. Nicméně, to je velmi široce přijímaný v průmyslu a máme exkluzivní dávky pro zaměstnance firem, jako je Intel, Honeywell, IBM a GE abychom jmenovali alespoň některé, a máme kandidáty byl nominován z více než 55 společností. Registrovat se můžete PhD z University Manipal po ukončení programu MS stejně jako z jiných vysokých škol také. Ale prosím, obraťte se na univerzitě / Ústav také přímo, protože mohou mít své vlastní kritéria.
Kumar

Dobrý den, vážený pane, im nedávno dokončil btech nyní im zájem dělat ms prostřednictvím distančního vzdělávání může být u Prosím, dejte mi nějaké návrhy, které

Dobrý den, nedávno jsem slyšel o programu MS nabízí Illinois Institute of Technology, Chicago. Jeho accrediated ve Spojených státech a které nabízejí kurzy přes on-line vzdělávání se studenti, kteří se objeví na zkoušky buď v Chicagu nebo v místních centrech v jiných countries.In Indii mají centra v Bombaji, Chennai, Bangalore, Pune, atd. ... Prosím, může někdo, dejte mi vědět, pokud jste narazili na lidi, kteří udělali tuto cestu a podělit se o své opinoin na tomto kurzu ..

Mám kamaráda, který dělá svou MS v Illinois Institute of Technology, Chicago ... Jeho trochu nákladné hřiště (asi Rs.4Lac) .. Třídy jsou on-line a U mají být uvedeny zkoušky v žádném z centra.

Každý, kdo má vzít na dálku MS kurz v elektronice, můžete mi prosím vysvětlit, jak provádět praktická cvičení k jejich rozšíření centra, nebo které Univ / CLG nabízí nejlepší zařízení?

Illinois Institute of Technology (IIT USA) provádí distančního vzdělávání v Masters Electronics. Velmi dobrý program a techlogies si můžete vybrat. Poraďte se s místním poradcem. -Paul

Hai přátelé ... jsem pracoval v Abu Dhabi ... skončil b.tech v oblasti IT a MBA ... WÜD přejete udělat m.tech prostřednictvím programů distančního vzdělávání .... Cud někdo navrhnout, vysokými školami a poskytují informace M. tech distančního vzdělávání .... je můj rodný Trivandrum, Kerala ... díky kluci

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back