rozpoznávání hlasu pomocí MATLAB?

K

khanna

Guest
Je možné oddělit různé zvukové signály na kvalitu (zabarvení) pomocí MATLAB dík předem

U lze použít sppech proessing S / W, je basially demodulace použití různých vzorkovací frekvence.

Nechápu, co přesně chcete. Mohl byste mi prosím popsat více. Co chcete poznat? slova? souhlásky, samohlásky? souvislé řeči? nebo jen hlas, jako zvuk dveří, nebo zvuk rozbití okna? Pro každou z výše uvedených situací, je řešení pomocí MATLABu. Příklad: chceme zjistit, pak rozbití okna zvuku (zloděj detektoru) MATLABu wavelet Toolbox lze použít velmi. Navíc jsem se možná budete chtít použít Matlab Toolbox je neuronová síť, k vytváření jednoduchých sítí pro uznání zvláštních zvuků. Chcete použít HMM pro rozpoznávání slov souhlásku nebo samohlásku klasifikace? pak můžete najít jednu dobrou knihovnu fucntions HMM souvisejících pro Matlab pomocí jednoduchého vyhledávání v Google. Nevzpomínám si teď na název, ale jsem si jistý, že je k dispozici. A teď, prosím, uveďte vaše aplikace přesně. díky.

je to možné, viděl jsem tento typ projektu s využitím programu MATLAB a také C + +

Být přesnější popis problému. Rozpoznávání hlasu a hlasové oddělení jsou velmi odlišné problémy. V posledním případě můžete použít ICA (Independent komponent Analysis) přístup. K dispozici je zdarma MATLAB toolbox bázi tzv. FastICA. Najdete ji v Google. S touto technikou, budete muset tolik signálů zdrojů (minimálně). Další metody jsou BSS (blind třídění) a BSD (blind dekonvoluce zdroj), což je nezbytné, pokud jsou zaznamenány hlasy v místnosti s vysokou dozvuku. Hodně štěstí.

Má někdo nějaký kód na tento tupic? Potřebuji to příliš

jak se používá MATLAB rozpoznat hlas? im dělá software rozpoznat hlas v reálném čase .. ni chcete použít matlab, ale .. im nevíte, jak začít .. Slyšel jsem, že nemůžeme použít zpracování řeči rozpoznat hlas .. někdo může průvodce mě, plz ..

někdo třeba ještě? Mám MATLAB kód pro hlasové odpovědi recognition.Do v tomto tématu, takže budu vědět.

Ten používá GUI rozhraní, extrahovat tento soubor a do něj zkopírovat složku vorobo a vložte ji v aktuálním adresáři typu Matlab.Also v SpkrRcg v okně příkazového řádku, bude to pak otevřít GUI z níž všechny kroky jsou samo- expainatory. PS: -..... 1.I nemají všechny m soubory jsou ve formátu p, mohl bych rekonstruovat některé soubory, které odpovídají m p souborů na základě dostupných souborů m, zanechat zprávu, pokud je budete potřebovat . 2.Also některé další. P jsou přítomny soubory, které nejsou přímo spojené s touto konkrétní aplikace, jako je "modimfcc.p". Můžete zrušit, nebo je může použít, pokud potřebujete urychlit aplikaci. 3.Also pohled na reproduktor, D.doc, mohlo by to vysvětlit pár věcí.

Dobrý den, přes de Lena, může uou prosím, pošlete mi všechny soubory v prostředí MATLAB o tomto. Hledám to. jde o

Omlouváme se za zpoždění, mohl dostat jen šest. M soubory odpovídající. Soubory P, I am připojení je zde, prosím, odpovědět si na to, jak to funguje, bylo mi řečeno, že má nízkou až střední přesnosti.

Dobrý den, přes de Lena, je možné oddělit vyjádřil části projevu z ticha části .. av jaké metody MATLAB ... im trochu zmatená thankz

Potřebuju nějaký projekt související [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 6 minutách: [/color] [/size] Můj poslední projekt Hlasové příkazy řídící systém posuvných door.where i potřebu rozvíjet Program pro některé specifické slovo, které pracují jako code.For to i třeba rozpoznávání hlasu MAT LAB nástroj bar.What nemám have.please mi pomohl

[Quote = průřez de Lena] někdo třeba ještě? Mám MATLAB kód pro hlasové odpovědi recognition.Do v tomto tématu, takže budu vědět. [/quote] Ano, třeba kód pro rozpoznávání hlasu .. můžete mi plz poslat .. ma ID adi06411 @ gmail.com

Chtěl bych vědět, jak je možné neuronové sítě je třeba uplatnit v rozpoznávání řeči .. budeme muset vytvořit rozpoznávání řeči systému, který je mluvčím nezávislý a který využívá neuronové sítě. ty tolik. =)

kříž de Lena .... můžete mi dát svůj e-mail? Chci c ur kód pro rozpoznávání hlasu pomocí MATLAB. I v současné době vytvořil jednu .. ale k dokonalosti. Mysl mi posílat vaše srovnání? derek_ckw@hotmail.com vám děkuji, bando

Můžu vidět některé vaše kódy MATLABu pro rozpoznávání řeči pomocí neuronových sítí! Já budu být velmi, velmi děkujeme za to! roma_34@mail.ru [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 21 minutách: [/color] [/size] [quote = průřez de Lena] někdo třeba ještě? . Mám kód MATLAB pro hlasové odpovědi recognition.Do v tomto tématu, takže budu vědět [/quote] Prosím:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back