rozpoznávání hlasu pomocí MATLAB?

Ahoj, potřebuji kód stejně, napište mi. liangp (at) interdev.ca. ocení!

Mám projekt pro oddělení různých hlasových signálů založené na využití MATLAB děkuji předem

[Quote = průřez de Lena] někdo třeba ještě? Mám MATLAB kód pro hlasové odpovědi recognition.Do v tomto tématu, takže budu vědět. [/quote] budu tak děkujeme, pokud mi pošlete kód, to je přesně to, co chci, vlastně jsem zjistil, že v Google, ale tam jsou některé chyby a většina souborů v MATLABu byl chráněn souboru, abych mohl \\ t změnit nebo si přečíst, co je uvnitř .... Můj mail je jobridor (at) yahoo.com a díky předem

[Quote = průřez de Lena] někdo třeba ještě? Mám MATLAB kód pro hlasové odpovědi recognition.Do v tomto tématu, takže budu vědět. [/quote] Ano, pokud se u může u poslat?

[Quote = průřez de Lena] Omlouváme se za zpoždění, mohl dostat jen šest. M soubory odpovídající. Soubory P, I am připojení je zde, prosím, odpovědět si na to, jak to funguje, bylo mi řečeno, že má nízký, aby střední třídy přesnosti. [/quote] tam je chyba, když se chcete spustit to udělat některý mi říct proč? A co dělat?

může někdo poslat mne kódování pro rozpoznávání hlasu pomocí MATLAB ... pls ... naléhavě

Vážení kříž de Lena, potřebuji plnou kód pro můj projekt, rozpoznávání hlasu. Doufejme, že u může poslat na můj e-mail (fikrulhakimothman@yahoo.com). Opravdu potřebujete

Ahoj kluci u můžete ověřit v pudn.com u lze získat kód pro rozpoznávání řeči

Také jsem dělal zpracování řeči v MFCC a hmm .. které prob v Viterbi algo? někdo péčí s cílem pomoci

[Quote = kříž de Lena, 631551] někdo třeba ještě? Mám MATLAB kód pro hlasové odpovědi recognition.Do v tomto tématu, takže budu vědět. [/QUOTE] Ahoj, prosím potřebuju to nutně prgram a m-soubory, které nejsou p-prosím, soubory a jak začít s ním

Mohu si prohlédnout některé z vašich kódů v MATLABu pro rozpoznávání řeči pomocí neuronových sítí! Já budu být velmi, velmi děkujeme za to! roma_34@mail.ru [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 21 minutách: [/color] [/size] Prosím:)
Můžete mi prosím pošlete mi kód Zde je můj e-mail: en_sadatwins@yahoo.com

Ahoj, já dělám EKG klasifikace pomocí neuronových sítí, může být váš hlas recognigation pomocí neuronové sítě je pro mne vhodný. Prosím pošlete na můj mail yew319464@hotmail.com . A já se gratedful s vaší pomocí! Díky moc!

Ahoj všichni se snažíme posledním roce projektu. Projekt se zaměřuje na provádění simulace v prostředí Matlab GSM tím, že žijí hlas GMSK a GSM Simulator je GMSK modulace techniku použít na rozhovor od Mic, pak použití šifrování technika výsledného bitového toku. Modulace / demodulaci signálu GMSK vyžaduje stejnou pozornost k zachování ryzí tvaru vlny stejně jako modulace signálu. Prosím, pomozte nám šifrování, kde to bude lepší udělat a který algoritmus Suite nejlepší. Snažíme se to v View attachment 53799 View attachment 53799 Bloky jsou v příloze, prosím, pomozte nám.

každý, kdo má zájem o rozpoznávání hlasu pomocí MATLAB pošlete mi e-mail a já pošlu všechny kódy a důležité věci, které jsem našel přes svého výzkumu. Pokud jde o mě nepokračoval dokončit svůj projekt, protože můj doktor změnil téma projektu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back