rozpoznávání hlasu pomocí MATLAB?

kříž de Lena Chtěl jsem rozpoznávání hlasu část v prostředí MATLAB nebo VB. síť pro provoz hlasové ovládání vozíku za studena u Nápověda mě na tomto .. Mé číslo je anita_591_ggn@yahoo.co.in

Potřebuji kód pro rozpoznávání řeči .. CP u pošlete .. To je moje ID:? anu_pons@yahoo.co.in

Ahoj, já třeba kód závitů, FFT, FIR filtr (LP / HP), IIR filtru. Já používám ccs3.3 tms320c5x/6x. Potřebuji kódu velmi urgentlu. někdo mi může pomoci. thankx Ram

Já dělám můj poslední rok, projekt, který "Bezpečné Vchod základním systémem na obličej a rozpoznávání hlasu", proto jsem třeba MATLAB kód pro rozpoznávání hlasu-li jakýkoliv subjekt si to prosím poslat na tento odkaz: waseemoon@hotmail.com díky ......... Waseem Abbás

Promiň, já jsem problém s hlavou archivu ... to nemůžete spustit také ... Nemůžete se pošlete mi xvr_z [at] yahoo [dot] cz díky před ... gigih

Prosím pošlete mi někdo kód pro matlab řeč na číslici konverzi pomocí HMM nebo techniky, které jsou používány. [/code]

Jsem studentem informatiky .. začali dělat projekt na hlas recognision v Javě, ale nemohl ji dokončit .. tak jsem se třeba kód v MATLABu .. mohou ny1 pomoci tím, že se v tomto kódu .. a jak ji používat

im pracuje na rozpoznávání mluvčího .. Jak se mohu přihlásit Euclidean vzdálenost vzorec na LPC koeficienty, které jsou uloženy na poli? naděje na odpověď! tnx ..

[Color = darkred] [/color] Hi kříž de Lena, jsem nutně potřebují MATLAB kód pro hlasové předložení projektu recognition.My poslední den je po 14 days.Plzzzzzzzzzzz poslat na můj mail, který je dev.sikan @ gmail. cz . Budu se i nadále velice vděčný.

[Quote = průřez de Lena] někdo třeba ještě? Mám MATLAB kód pro hlasové odpovědi recognition.Do v tomto tématu, takže budu vědět. [/quote] Jo, chci. Můžete poslat mi to? Můj e-mailová adresa edwardchoowl@hotmail.com Díky moc.

Zdravím všechny, jsem nový v tomto tématu, a v Matlabu, takže budu velmi vděčný, pokud někdo mi může pomoci. Nevím, jak začít. Mám EMG signály u některých slov a musím uznat, slova s odpovídajícím signálem. Jsem vděčný, pokud jde o jakékoliv pomoci psaní algoritmus nebo kód, který bych mohl vzít. Můžete mi poslat své coments na milenakg05 [at] yahoo.com Děkuji S pozdravem Milena

Ahoj kříž de Lena, může u pls vpřed kódu projektu pro hlasové zabezpečení založené na systému MATLAB k mé číslo ... vids_nair2000@yahoo.com my pracujeme na stejném poli a potřebuje zoufale pomoc ... pls odpověď do Děkuji Zobrazit téma

[Quote = průřez de Lena] někdo třeba ještě? Mám MATLAB kód pro hlasové odpovědi recognition.Do v tomto tématu, takže budu vědět. [/quote] moje ID je karthikvc@yahoo.com.can U mailem kód [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size] [quote = průřez de Lena] někdo třeba ještě? Mám MATLAB kód pro hlasové odpovědi recognition.Do v tomto tématu, takže budu vědět. [/quote] moje ID je karthikvc@yahoo.com.can U pošty mě prosím kód

Potřebuji tento kód. kříž de Lena může u poslat mne ty? Můj e mail je lordsoth_tr (at) hotmail.com Děkuji Vám

Ahoj, je mi líto, pokud jsem tak drzá, ale také třeba to kódy pro rozpoznávání hlasu. Mým úkolem je pouze pro 3 různá slova. Takže když říkám, že jeden z nich program by měl definovat a napsat. Mohl by někdo tak laskav a zaslat takový kód na můj mail - ofliuh4eto@yahoo.com Díky:)

Ahoj, já třeba kód pro rozpoznávání řeči .. CP u pošlete .. To je moje ID:? waseem.rajpoot.88 @ gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back