rozpoznávání hlasu pomocí MATLAB?

Dělám PROJEKTU o ověřování řečových signálů POUŽITÍ cepstrální analýza, tj. ve vztahu k programování v MATLABu hlasové RECOGNITION.SO pošlete mi prosím KÓD IT.MY EMAIL ID sksaikumarlaishetty@gmail.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 12:43 ---------- Předchozí příspěvek byl v 12:40 -------- - </span></span>
Ano, třeba kód pro rozpoznávání hlasu .. můžete mi plz poslat .. ma ID adi06411@gmail.com
Já potřebuji rozpoznávání hlasu MATLAB prosím kód pošli EMAIL ID sksaikumarlaishetty@GMAIL.COM

Prosím, pokud někdo má program pro zpracování řeči na text programu, ieMATLAB provádění fonetické typewriter.it používá řeč recognition.also GUI je used.please mi poslat program na saurabhsood18@gmail.com : úsměv :

Ahoj kluci ... pls vysvětlete mi, jak matlab funguje ... Já se zmást o tom .. Řekněme, chci stavět hlasové ovládání vozíku .. MATLAB je instalován v PC správně? pak jak bych použít rozpoznávání hlasu v invalidním vozíku bez PC? Mám na mysli jak to mám udělat, že samostatný projekt bez použití PC jako to, co dělá mikrokontrolér?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 00:27 --- ------- Předchozí příspěvek byl v 00:26 ----------</span></span>
pls sdílet se mnou i kód ... tnx romelemperado@gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back