TL494 polomůstek fouká pojistku

Ahoj díky Luben a kabiru pro odpověď. Mám pocit transformátor proudu v sérii s hlavním transfo. Průběh téměř trojúhelníkové, se zaoblenými vrcholy s malým zpožděním druhu mezi nimi. Mohu ttry vzít pic ji a pošlete ji zde. Pro frekvence je nastavena na 50kHz IC tak, Mosfet by měl být přechod na 25kHz

Proč je normální být nad 10V pro horní MOSFET? IV [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 08:54 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:18 ---- ------ [/SIZE] [/COLOR] Ahoj Zeus jen pro completnes vašeho návrhu paramiters, co je převodový poměr, pro P1/S1/S2 TX1 a TX2? Máte žádnou ochranu (OC / OV) postavený v roce (a běží otevřené smyčky!); žádné bezpečnostní riziko? Zdá se, že "plavat" celý AC strany designu! proč? jak si udělat měřicí Gate Hnací? používáte differntal sondy, nebo plavat na dosah? IV

Ahoj IV jsem stále snaží získat hlavní část pracovní ochranu před přidáním smyčky a napětí později afer jsem si hlavní část pracovní nejméně. U vrat jeho pohonu transfo 1:1 100 zapne EEL16 na hlavní transfo jeho 73 PRI a 23 sec na základě EI33 jádrem. Rozsah se vznášel pro měření [color = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 21:30 ---------- Předchozí příspěvek byl v 19:59 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Můžete mi prosím vysvětlit, další problém s plovoucím AC a jak se mohu opravit to prosím IV. Díky

Vlastně, musíte mít vysokou impedanci při zapnutí ON.Instead o 22ohm / / žárovky atd., které potřebujete mít NTC tak, že počáteční imp. Je high.After softstart aktuální vybudovat a snižuje zdroje Zin.The stejná vám pomůže, pokud máte série cívky s lams EE. nebo dokonce unsaturable choke.The softstart musí být provedena.

Jaké parametry jste použili pro výpočet otočení na hlavní transformátor? Jaký je váš maximální tok houpačka jste počítal?

Mám do této spravedlivě podle plánu Já vím, ale když jste původně uvedeno 2 schémata, pouze jeden ukazuje, připojeno zatížení, zajímalo by mě, pokud hluk je příčinou vašich problémů, s ničím na výstupu bude spousta. Už jste se certian Theres není dc na transformátoru, '494 s Flip Flop znamená, že výstup bude 50/50, který říkal jsem viděl blokování uzávěry na půl mostů poháněných tímto čipem.

Díky za odpověď budu muset překontrolovat své výpočty e-konstrukční můj pc psu odešel, stejně jako novou (velmi podivně), musím čekat na náhradní být schopen číst soubor znovu, ale já si pamatuji já šel na vrcholu toku hustoty 2400G. Ano, máte pravdu Dr Pepper je přesněji tlumící odpor následuje DC blokování čepici paralelně s uzávěrem bypassu HF. Nebude to bolet, které se doplňují, ale i při testování na 100V tam nebyl žádný problém s hlukem a řídím to od výstupu bipolární, který, pokud se mýlím nepotřebuje dc blokování čepici. Pokud jde o zatížení ano máte pravdu, že byl testován bez zátěže a můžu nahrát sekundární pro testování. Čekám na aktuální schématu na práci, než se přidá opravu diodu a dopředu režimu cívkou a DC + filtr tlumivka čepice atd. dělám tento krok za krokem Cítím, že to bude snazší cíl odstranit problémy, než postupně vytvořit kompletní napájecí zdroj a vidět všechny díly jdou v kouři

Myslím si, že by měl některé ze svých návrhových dat jako jsou: 1) Předpokládaný maximální výkon průchozí dal 2) Základní typ materiálu (k výpočtu ztráty) Také můžete přidat obrázek proudů pomocí spínacích zařízení?

Zní to jako že máte dobrou představu o tom co je děje. Vždy jsem udělal něco takového a slyšel druhých dělají to obvykle je tu pytel tryskaných MOSFET a jiné zúčastněné polotovarů, tak jsem nechtěl bych být na starosti, pokud přípitek nic.

Hi E-design a Dr. Pepper díky za odpověď. Pokud jde o moc jsem nečekal více než 150W od SMPS od výkonu Max pro EI-33 je asi 175W od toho, co jsem viděl z listech. I když by to mohlo být provedeno s flyback i přesto chcete pokračovat v polovině mostu cestu. Pokud jde o proudy nemám aktuální sondy, ale můžu umístit 0,22 ohm mezi malé zdroje na straně MOSFET a zem a ukázat, jak vypadá průběh. Je to správně? No Dr Pepper, že máš pravdu a já se vyhodit do vzduchu některé MOSFETy a pravděpodobně tam je nějaký ještě přijít :) Ale chci postupovat krok za krokem. Existuje něco, co jsem zapomněl zmínit, původně EI-33 byla pořízena z PC PSU, že pracoval s 220V dávat 12V AC a 2 X100W žárovky v sérii, ale průběh nebyl symetrický na rozsahu. Můj návrh cílem je dostat 2X35V z tohoto SMPS to je důvod, proč jádro byl přetočen na 73 a pri 2X23 sekundární. E-design může mi prosím řekněte, přesný parametr, který hledáte, pokud jde o jádro mohu zkontrolovat a poslat ho zde. Díky

Chtěl bych vědět, základní materiál stupeň (např. N27)

Ahoj e-design omlouvám se za pozdní odpověď. Jádro je 3C90.

Ahoj omlouvám za tak dlouho, než toto vysílání, ale připojené jsou průběhy Díky

Já nevím, jestli je to váš prostor vzorkovací frekvence, ale spínací časy se zdá být pomalu displejů jste zachycených. To způsobí, že spoustu tepla ve vašem zařízení. Chtěl bych vidět mnohem rychlejší hrany na bránu průběhů. Průběh proudu také vypadá podezřele. Jak budete měřit to?

Ahoj e-design díky za odpověď. Myslíte si, že brána signál by mohla mít pomalý dobu náběhu kvůli brány transformátoru nebo cokoli, co byste mohli prosím navrhnout lepší signál? Regaring měření proudu jsem se znovu použít běžný pocit transformátoru z SMPS v sérii s mým hlavním transformátoru. Jedna věc jsem zapomněl udělat, je správně, že jsem nepřešel na ATT na mém sondy, aby se zabránilo sondy kapacity neohrozilo obvod při měření brány signál a na aktuálním smyslu. Budu to opravit a poslat průběh zde.

Můžete ukázat brány signály s brány odpojen? Současný průběh je to, co bych očekával vidět. Máte DC blokování čepici ve svém návrhu jako je uvedeno níže?

Ahoj e-design ano, jeho součástí je 1uF čepici v sérii s mým EI33 jádrem jeho v mých schémat. Všiml jsem si podivnou věc při připojování mi sondy na x10 na primární straně transformátoru brány mého disku. Na x1, že by nebylo bzučet, ale na x10 to by ... velmi zvláštní. V současné době jsem zda byl BD139-140 totem. Pokud jde o pomalý vzestup zdá se, že by mohlo být vzhledem k mé působnosti Mám novou lavice prostor na cestě, že by tu měl být do několika týdnů. Do té doby mohu zveřejnit podrobnosti o mých výpočtů výstupních jednotek transfo jen pro kontrolu. Dostanu data a poslat ho zde. Cítím, že to byla brána disk, který byl před bzučení pojistka vybouchl

První sada info transformátoru je EEL16 s 1: změní poměr obrací 100 základních a 100 otáček na každé sekundární informace pro jádro je to, co se mi podařilo získat v příloze. Nejsem si jistý, jestli jsou otáčky jsou nastaveny správně Chtěl jsem pro ~ 2mH

Jaký je váš pásma osciloskopu? Tyto okraje se tak plynulý a pomalý, že je těžké uvěřit, že rozsah je zachycovat to správně. 1us vzestup a pád časy jsou velmi, velmi pomalu (pokud jsou měkké spínání, o čemž pochybuji máte).

Můžete přidat skectch kompletního okruhu, jak jste teď si to? Bylo by mnohem jednodušší vyřešit zbývající problémy, které způsob ... S pozdravem, Orson Cart.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back