TL494 polomůstek fouká pojistku

Ahoj díky za odpovědi. Účinně cítím jeho pole působnosti pásma nový, který je na cestě by měl tento problém vyřešit. Mohu efektivně přidávat schéma stávajících SMPS zde pro snadnější diagnostiku. Stačí jednoduchá otázka, na kterou CAD software má vestavěný model TL494 v něm? Nebo existuje způsob, jak získat TL494 koření model, někde na netu?? Díky

můžete psát své nejnovější schéma a jste zmínil transformátoru výpočty, prosím uveďte je také

Dobrý den, opravdu omlouvám za tuto velmi pozdní odpovědi jsem byl zvednut úplně s mou práci v kanceláři. Jsem připojen na poslední schéma . BC556 je vlastně 2SA733 jsem nemohl najít v orla. Dostanu své brány transfo výpočty a poslat ho zde

Vidím dva problémy, které mohou vysvětlit erratical chování převodníku. - Jak již bylo zmíněno v jiných přispěvatelů, brány a výstupní napětí jsou více než lichoběžníkové čtverečních vln. Předpokládám, že se jedná o skutečné průběhy a ne výsledky pomalé osciloskopu nebo úmyslným nastavení filtrů. Myslím, že pomalé hrany jsou navrženy do obvodu. Jste např. C9 a C10 zvyšuje dobu náběhu z opačného kanálu. - Prkénko na krájení design je zapojení kabeláže značné indukčnosti. Je tu vysoké riziko, že dostanete parazitní oscilace při zapnutí nebo vypínání MOSFETs, které mohou snadno zničit tranzistory. Zejména napětí a / nebo současná úroveň by se třeba ke spuštění této oscilace.

Ahoj FVM díky za odpovědi mi prosím rozvíjet své místo o "určité napětí nebo proudu úrovni by bylo zapotřebí pro spuštění oscilace." Byl bych velmi rád se dozvědět více díky. Nemám jinou možnost, než použít projekt palubách svých stále non pracovní návrh na jeho cestě k zlepšení. Raději jsem to místo beadboard který byl horší a loosee

Q1, by měla být 2 BC337 nebo ekv (pro rychlost), a 3. čtvrtletí by měla být 4 BC327 - Z téhož důvodu by C9, 10 bylo 1nF max, R5, 6 až 680ohm, měla by být 470nF čepice v sérii se pri likvidaci Vaší transfomer brány jednotky, v ideálním případě Q5 by měla být 6 BC327 nebo ekv získat slušné vypnout. To může pomoci získat dobrou brány jednotky průběh, pokládá, Orson košíku.

Použil jsem termín "prkénko" pro Vero-jako "projekt palubě". Ať už tomu říkáte, fotografie ukazuje spíše dlouhé spojovací vodiče. Jste se zobrazují na spodní straně, ale nebudu čekat značně rozšířil pozemní spojení. Pokud problémy začít nad určitou úroveň napětí, nevidím šanci, ale zvýšení napájecího napětí průběžně. Doufejme, vidíte nějaký efekt, než smrtelné zranění ocurs. PS:
Q1, by měla být 2 BC337 nebo ekv (pro rychlost), a 3. čtvrtletí by měla být 4 BC327 - stejný důvod
BD typy jsou skutečně ve stejné rychlosti třídy.

Ahoj díky za odpověď Zeus, ale nemohu otevřít obrázek? něco není v pořádku! Znovu a znovu prosím, pošlete!

BD typy jsou skutečně ve stejné rychlosti třídě
Pouze Philips / NXP typ slušný ft ~ 190Mhz, všechny ostatní tvůrci třída je jako obecné účely a nejsou dokonce ukazují FT na jejich listech , jsme zjistili, že generika pityfully zpomalit ve srovnání se Philips / NXP. S pozdravem, Orson Cart.

Ahoj díky za odpovědi. Nebo by to mohlo být kvůli nastavení prohlížeče zkontrolovat kompatibilitu blesku by to mohlo být kvůli tomu. Pokud jde o tranzistory mám BC337-327 ruce mohu změnit nebo 2Sc945 a 2Sa733 nebo BC546B a BC556B. Můžete říct, co je nejlepší, co jsem se to zkusit. Nejsem si jistý, můžete získat i ZTX tranzistorů u nás, ale i zkontrolovat. Orson, pokud jde o hodnoty, které jste navrhl, abych se bude uplatňovat. Pokud jde o mé brány jednotky transfo dokud jsem dostat zpět plnou výpočty, je to, jak jsem vzpomínat i na tom-> Najít EEl16 AL hodnotu, cíl pro 2mH indukčnosti na frekvenci 50kHz a výpočet zatáčky odtud pomocí N = sqrt AL /. ... něco takového. Pro hlavní EI-33 jádro jsem použil N = VCCx10e8/4FBMAX něco takového budu potvrdit vzorce a hodnoty jsem a po skončení je zde dnes.

Pouze Philips / NXP typ slušný ft ~ 190Mhz, všechny ostatní tvůrci třída je jako obecné účely a nejsou dokonce ukazují FT na svých listech, jsme zjistili, že generika pityfully pomalý v porovnání s Philips / NXP .
Tyto věci se stávají. Každý důvod být jisti BC327/BC337? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 11:41 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:33 ---------- [/SIZE] [/COLOR]
mám BC337-327 ruce mohu změnit nebo 2Sc945 a 2Sa733 nebo BC546B a BC556B
Vše se jedná o 100 mA třída, ve skutečnosti hodí k tomuto účelu. Myslím, že byste měli raději nechat BD139/140 v současné době. Tak dlouho, jak řídit výstupní ovladače s TL494 vysílače výstup a asi 1k zatížení rezistorů, nemusíte myslet na rychlejší tranzistory, obávám se.

Ok fvm budu si je nechat. Pokud jde o hlavní transformátor výpočet jsem použil 382V x 10 výkon 8 / (4x 50kHz x 2000 Gauss X 1,3 cm čtverečních průřez) = 73 otáček primární U středních otáčkách jsem použil 1,1 35V * [(sekundární OP) + 2V (Vpřed usměrňovač vdrop)] / [262 Vdc (Vin nízká) - 2V (Fwd usměrňovač vdrop) X 50/100 (max. cyklus TL494)] = 23 závitů sekundární U brány pohonu transfo jsem usiloval o 2mH indukčnosti pro 50kHz pomocí následující: N = SQUAREROOT (indukčnost / AL) = SQUAREROOT (2mH / 800) = 100 Zatáčky primární. Pro převodový poměr 1:1 100 Ukázalo se sekundární. Pokud někdy tam je nějaká chyba v mých výpočtů, prosím dejte mi vědět. Díky

Každý důvod být jisti BC327/BC337
Používáme je v našem 2.4kW off line převodníky, pro brány pohonu transformátorů a gate vypnout (40nS). Bylo by výhodné vyrovnávací paměti 494 o / p je s CMOS brány, aby čtverečních hrany před použitím na nárazníky brány pohonu. S pozdravem, Orson Cart.

Ahoj, já mám nový DSO dnes a problémy jsou nyní jasnější ve spojení s pohonem signálu brány. Jakákoliv pomoc, jak mohu zlepšit signál. PS: průběhy jsou pro nejnovější schématu i odeslání. Žádná ze složek byl změněn ještě. . Do ay může někdo potvrdit, jestli moje výpočty jsou správné? Alespoň mohu odstranit magnetismu od problému. Průběh vychází ze současné smysl transformátoru vypadá takto

Opravdu divné. Řidič obvody zvládá provozovat ztrátové MOSFETy v lineárním režimu, možná dokonce i ve stejnou dobu. Chcete-li porozumět problému, měli byste také sledovat průběhy na transformátoru vedlejší a Q5/Q6 základní terminálu. Možné vysvětlení pro krok na náběžné hraně, je být zener rozpis Q5/Q6 s napětím krok generované C9/C10, lze očekávat asi-7V. Chcete-li změnit návrh z Orson: Nakonec, měli byste mít obvod driveru, s nízkou výstupní impedancí a bistabilní chování (např. CMOS logika vrata) na úrovni brány. Samozřejmě, že průmyslový standard zaveden ovladač tak dobře.

Ahoj FVM děkuji za Vaši odpověď. Mým cílem je stanovena pro jednotlivé části disku před bránou a izolované transformátoru brány pohonem. I když by to bylo těžší, tento způsob jsem ještě raději tuto cestu, než IR obvody a rádi kvůli jejich ceně. Pokud jeho jednodušší změnit ty BD na ZTX dávám přednost, aby věci na této trase. Budu platit Orson je mody, provést měření a po mé výsledky zde. Nemám měření ses ptal, ale mám brány jednotky transformátor sekundární průběh a vypadá takto: . Pokud se mýlím myslím, že problém bude kolem BD139-140 na bránu vypnout tranzistorů. Jakákoliv pomoc při řešení je to velmi vítané díky

Je vidět, že týden primární nízká strana řidiče (1k rezistor) způsobuje pomalý náběžnou hranou na bránu. To může být zlepšen nižší impedancí řidič brány. Mezikrok v bráně voltae není možné vidět na transformátor primární a jen částečně na sekundární. Zdá se být vytvořen okruh kolem brány, která je rozhodně součástí problému, myslím.

Pokusím se odpojit brány měřit průběh a diconnect rychlosti vypnout a měřit brány transformátor sekundární, aby se pokusili vyřešit problém a post průběhů zde

Ahoj, já jsem měřit signály. To je GDT sekundární nezatížené: View attachment 56220 A to je signál ic proti signál na GDT sekundární: View attachment 56221 není problém s kombinací BD139/140 signál je nezměněný po absolvování prostřednictvím těchto tranzistorů. Otázka tedy kroky v průběhů je s GDT transformátoru, ale to, co by mohlo být příčinou to?

Zobrazí se křivky odchylku způsobenou magnetizačního proudu a complentary zdrojového následovníka je úbytek napětí. Například ve středu pulsu, aktuální znamení se mění, způsobuje malý krok a také assymmetry z nulové napětí. Buď máte změnit ovladače topologii, např. pomocí push-pull CMOS struktury, jako Orson navrhl. Nebo změnit sekundární obvody pro generování čisté "on / off" brána přes napětí transformátoru průběhu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back