TL494 polomůstek fouká pojistku

Ahoj FVM díky za odpovědi. Ok-li i za vaší první možnost tj. Orsonovi je možnost bych jet primární s Push-Pull CMOS budu hledat na to. Mám jich CD4011 ruce který by mohl dělat svou práci?? Mám na mysli je, že je nějaké ladění, které by mohly být provedeno do BD139/140 který by mohl pomoci vyřešit tento problém? Pokud jde o váš druhou možnost, máte nějakou schéma, pokud jde o toto. Díky

CD4000 brány nemají dostatečnou sílu jednotky, obávám se. Nebude to zlepšení. U brány okruhu, nemám konkrétní představu, právě teď. Některé nedostatky okruhu byly zmíněny. Pokud řidič obvody nejsou možnost, bych hrát si s tranzistory, případně pomocí simulátoru zobrazí účinky.

Ahoj to je můj MKO přesný cíl právě teď. Snažím se najít obnovení křivky obvod vkládají GDT sekundární k řešení problému. Mám na mysli přidat nějaký další deadtime přes TL494, které by mohly pomoci také. Pokud někdo má obvod pro brány disku po GDT sekundární sdílet bych ráda podívat. díky

Tam jsou dvě věci, které mají být podezřelé. Jedním z nich je jádro saturace / magnetizace jako je 30secs před vyhodit na 220VAC. To znamená, Bmax vybudování je přidán jako obvod postupuje. Bmax na transformátoru musí být povýšený na vyšší feritové kvalita. Další část je, že malé vysílače tlumivky být tak, že když horní tranzistory vypnout, pak teprve zem přepínač operates.The zvětšenina je hlavně v důsledku obou tranzistorů spínací společně. Sekundární vinutí je vyčerpat poplatky pomocí FRR tak, aby cutoff dojde rychle, před reverzní cyklus začne.

Můžete se pokusit nahradit Vypněte tranzistor s malým zařízením MOS. Horní stopa je brána transformátor pohon, a dole ukazuje signál na bránu.
56_1305389080.gif
37_1305389606.gif

Ahoj e-design díky za obvod budu uvažovat, ale myslíš, že to bude opravdu vyřešit můj problém? Snažil jsem mrtvý, ale jeho čas k ničemu, mění se zpožděním signálu snížit daně, ale i při nejnižší daně, které bych mohl nastavit, krok zůstal v signálu a obsadil signálu prostoru místo, až jsem dosáhl 0% clo a vše vybledlé, jako a toto je můj primární GDT průběh:
68_1305394360.jpg
zdrojem potíží

Ahoj, já jsem se snažil uplatnit deadtime dřív, než dělat nějaký laděním. 1) Má průběh proudu začít utvářet lepší? 2) pro své vlastní účely vzdělávání je to vrchol v současné související s kroky v mém křivek? Díky

Mrtvá doba (předpokládá) je na napětí nulou, nicméně, tam je zpoždění v aktuálním křivky vzhledem k nabíjení zásobníků v kapacitě GS. Toto zpoždění způsobuje, že mosfet (přepínač zařízení), aby vedení jako závěrné napětí je vyšší. "Působí až pro 100V, ale blesk zlomit když jdu na 220V" "Je to VGS náboje není zrušeno. Jsem požádal o indukčnosti na odtoku a brána tak, že poplatky vyrovnat s příchodem dalšího impulsu brány.

Dostaneme se k tomuto bodu později alespoň prozatím křivky krmení MOSFET je třeba vyčistit nevidím bod, jak to udělat teď, když mám problémy se svým brány pohonu křivek, které je třeba řešit na prvním místě . Indukčnost v bráně ok to může přispět k procesu Waveshaping pak můžeme jít do toho v odtoku. Je nějaká hodnota, kterou by mohla navrhnout si jist, že se mluví o těch železných kroužků, které jsem viděl v provedení po GDT transfo

Brána pohon průběhy nejsou tak špatné, že by mělo fungovat - v případě, že nula je jako na obrázku. Můžete zobrazit obvod, který používáte pro současné signálu, prosím? Myslím, že to může být schopen se zlepšit jako průběhy jsou dost daleko od toho, co by mělo být také pomocí CMOS bránu do vyrovnávací paměti 494 o / p bude fungovat dobře - srovnat do okraje, než jít do tranzistorů drivig brány disk transformátor. V ideálním případě brána pohon transformátor by měl mít velmi nízký únik - můžete zadat stavební detaily, abych mohl zkontrolovat? S pozdravem, Orson Cart.

Ahoj Orson, proudový signál je jednoduchý 1 turn primární a sekundární cca 100 otáček, které i sklizena z několika PC SMPS. Neexistuje žádná oprava na střední a já jsem ji používat jako jednoduchý prostředek pro sledování proudu na prvním místě. Já se načte a napravit současný smysl později pro nadproudovou ochranou. Pokud jde o ukládání do vyrovnávací paměti na 494 výstup s bufferu CMOS je tam nějaká část čísla, která mohla dodat? 74 nebo 75LS série? Brána transformátor je EEL16 jádro, 01:01 otočí poměr s 100 závity primární a 100 zatáček na každém sekundární. Byl postaven za použití Al a zvrátit výpočtu pro cílovou indukčnosti 2mH který dal 100 zatáček.

Transformátor proudu bude potřebovat nízkou impedancí střední zatížení, např. 50 ohmů vstup osciloskopu, pro unsatured provozu a dobré frekvence, resp puls odezvy. Jaký je váš náklad?

Vlastně i jednoduše připojit jej na osciloskopu sondy a její bad.I prošly jak má být naloženo před a po recitifer pro požadovanou I a tak dále, ale Pojďme se vrátit k mé kroky křivek, prosím, to SMY hlavní starosti právě teď. Díky

Nový VGS
0_1305647694.jpg
..... velmi jednoduchý fix. Bude krok na vrcholu křivky způsobit další problémy? Uvažuji o použití Zener srovnat vrcholu. Díky

Bude krok na vrcholu křivky způsobit další problémy?
No, 10V je dostačující. Jak bylo vysvětleno, krok je způsoben můj znakový obrácení magnetizačního proudu v kombinaci withthze primární poklesu napětí řidiče. Ale žádný problém tak daleko. Jaký je obvod změna? Kapacitní diody zener by zpomalit hrany, což je nežádoucí.

Ahoj MKO Tak jsem šel zpátky do svého původního řidiče středního režimu. Jeho dlouhý příběh, ale já si hodil ji po pojistky a MOSFET vybuchla, po několika výměnách zde myslí, že režim byl špatný a šel z jednoduchého MOSFET + vypnutí tranzistoru. Každopádně to je věc minulosti, zde je brána jednotka, na 5V/Div místo 10V/Div Zkontroloval jsem vlny načasování s ohledem na ic vyjádřila svou dokonale čas. Všechny spoje jsou pájené místo nyní mosfetu disk. Budu pájecí to správně a začnete zkoumat chování hlavního jádra a můžeme začít mluvit o současné průběhů procházející hlavním jádrem v případě každého je spokojený s aktuální brány průběhu.

jsem se vrátil do svého původního řidiče středního režimu
Vidím. Je to v podstatě vyhnout dvě diasadvantages z pozdější obvodu, které byly již zmínil.

Ahoj FVM díky za odpovědi. Teh první pomocný pohon program lze nalézt někde v tomto vlákně. Nyní, když její pevné můžeme pohybovat podél

Křivka vypadá více či méně podobné brány signály vykazovaly v tomto designu: [url =] http://www.qrp4u.de/docs/en/smps_new/ 250 W SMPS s Power-FET James Arthur [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back