Krmení negativní volatage na AN1 z PIC mikro

Připojil jsem, oba okruhy do vstupu 12V a 5V a 0V na kolejích operační zesilovač výkonu, mám 0.58V pro napětí a 0.70V pro současné prosím opravte mě

pane, obvod je 2 a 14, ale napájecí kolejnice, že je čtvrtý pin na -> 0V. 8. pin -> 5V. jak je uvedeno níže

Obvod na levé straně má zisk vyšší než 1, takže se snaží zesílit 12V, já nechápu, jak máte v úmyslu ji použít ke krmení ADC Okruh na pravé straně je invertující zesilovač, takže když budete krmit pozitivní napětí se snaží poskytnout negativní ve výstupu, opět nechápu, jak chcete použít s 12 v.

Vyberte, zda chcete v invertující zesilovač nebo neinvertující jeden a vyberte zisk, který chcete. Obvod a zisk jsou vysvětleny v odkazu wikipedii jsem za předpokladu, takže je jen na vás, vybrat, co chcete dělat ve svém obvodu. Neinvertující zesilovač je v pořádku, pokud jej připojíte k nízkému odporu k zesílení výstupního napětí, v mém příkladu jsem použil 20m ohmů odpor, který dal 0,02 V / A, ale pokud dáte 12V to nemůže fungovat. Totéž se invertující zesilovač, měla to být používán s negativním vstupem zmírnit a dno, ale budete mít uživatel pozitivní 12V vstup. Experimentujte s vaší simulátoru pochopit základní fungování operační zesilovač v invertujícím a neinvertující konfiguraci. Používejte různé vstupy a odpor poměr a vidět efekt na výstupu.

Udělal jsem jeden pro současné snímání, [PŘIPOJIT = CONFIG] 70775 [/attach] toto může být dělán k práci?

pro R3 i am using 10K, ale v tomto schématu i nesprávně připojen jako 1K. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post zní 08:30 ----- ----- Předchozí příspěvek byl v 08:18 ---------- [/SIZE] [/COLOR] můžu dostat aľ 4V otáčením RV1 a lze jej ovládat přesně, ale dont vědět tohoto obvodu je v pořádku?

Okruh je v pořádku, protože je s 1k odpory se zesiluje je vstup 50 krát, takže problém je pravděpodobně napětí se snaží, aby na vstupu. Používáte hrnec v obou bočníku a nákladu, nemám ponětí, co je hodnota bočníku a zátěžový proud, takže nemůžu počítat očekávanou výstup. Pokud chcete změnit odpory pak mějte R3 = R4 a R5 = R6, pokud změníte R3 = R4 = 10K pak zisk bude činit 5

a právě tento odpor děliče síť potřebujete pro napěťový vstup je také ne? [PŘIPOJIT = CONFIG] 70810 [/ATTACH]

Pokud chcete snížit napětí na připojení do vstupu ADC pak se vaše dělič je v pořádku, je výstup 1/4 ze vstupu

ok, budu stavět všechny okruhy a test s pic a zveřejníme výsledky, díky za takovou pěknou podporu pro mě

Navrhoval bych vám psát závěrečné schéma s použitých hodnot zde tak můžeme zkontrolovat, zda je ok

To je schéma jsem udělal [PŘIPOJIT = CONFIG] 70822 [/ATTACH]

Na 10k jako zatížení na 12V bude mít mít proud 12/10000 = 1,2 mA 1,2 mA * 1 ohm = 1.2mV operační zesilovač má zisk 50, takže výstup bude 50 * 1.2mV = 60mV Je to trochu nízká takže 5V 10bit ADC dá výsledek 12/1023 [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post zní v 13:15 --------- - Předchozí příspěvek byl v 13:14 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Omlouvám se, že jste změnili zesílení opmp na 5, takže budete mít 5 * 1.2mV = 6mV můžete sotva dostanete výsledek, který z ADC.

tak, může použít i obvod, nebo bych měl změnit jakoukoli hodnotu odporu?

tak, mohu použít obvod pouze zvýšením operační zesilovač zisk na 50?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back