Krmení negativní volatage na AN1 z PIC mikro

Můžete buď zvýšit zisk operační zesilovač nebo hodnotu z bočníku (od 1 ohm říct 10 ohm). Pokud chcete použít obvod s velkým množstvím tak nízký proud (vysoká odolnost proti zatížení), pak vyšší vypínací hodnota odporu nebude problém, protože jeho hodnota bude jen malé procento odporu zátěže a chyby zavádí bude velmi nízká, ale jako zátěž odpor dostane nižší chyba zvýší. To vše závisí na rozsahu chcete použít.

I používáte 2A zatížení (6ohm pro 12V), proč jste použili 10k zatížení v schématu? Pokud zatížení je tak nízká, pak i 1 ohm představí významné chyby 12V / 6 ohmů = 2A 12V / (6 +1 ohm) = 1.714A Kromě toho 2A znamená 2v přes 1 ohm rezistorem, pokud zesílit 5 krát byste měli dostat 10V a 50 krát 100V by odpor 0,1 ohm být použit 12v / (6 0.1 ohm) = 1.967A budete stále získat chyba, ale menší. Pak odpor dá 0.2V pro 2A, takže pokud používáte zisk 5 získáte 1V

může i udělat 0,1 ohm rezistor s drátem?, není snadné se dostat rezistor tohoto hodnocení zde.

Ne já si nemyslím, že to udělat s drátem, budete potřebovat drát s odporem, a nebudete schopni měřit buď. Použijte 1 ohm rezistor nyní (nebo dva paralelně se dostat 0,5 ohm), ale jen být vědom chyby dostanete v současné čtení až použití správné nízkohodnotné odpor .. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post zní 19:59 ---------- Předchozí příspěvek byl v 19:58 ---------- [/SIZE] [ / COLOR] Doufám, že 1 ohm rezistor je pár wattů becasue musíte 1W pro každý ampér, že jde přes něj, takže pokud používáte normální 1/4W budete mít problémy.

takže musím použít nějaké 3W 1ohm odpory, musím koupit, nebo ne? Četl jsem 0.8ohm odpor v drátu, tak jsem se zeptal o použití ten drát, jako je odolnost

Nikdy jsem nepoužíval drát, aby se odpor, já vím, že drátový odpory mají vodič vnitřně, ale já si nemyslím, že můžete udělat jednu. Takže nemáte žádný napájecí odpor jako 1ohm / 1W nebo 1 ohm/0.5W? Můžete vytvořit odpor pomocí mnoha malých odpory paralelně, pokud máte malé 1 ohm 1/4W rezistory, pak můžete použít 4 z nich dostat 0,25 ohm / 1W rezistor, bude tento odpor konzumovat I * I * R wattů tak 2A * 2A * 0,25 = 1W

jsem stále jen 0,59 V v měřicího proudového obvodu

Použití jaké hodnoty v obvodu (zisk)? Co je hodnota bočníku a co je proud zátěže? Nemám tušení, jaké změny jste v obvodu a stačí zmínit výsledek máš.

pro směšovače, jsem použil 4 paralelní 1ohms pro aktuální zisk i použité 10K odpory aktuální zatížení je 1,75 R5 a R6 jsou 51K

OK, takže zkrat je 0,25 ohm zisk je 51k/10k = 5,1 a zatěžovací proud 1.75A 1.75A * 0.25R = 0.4375v * 5,1 = 2.231v je to napětí, měli byste dostat z operační zesilovač, takže je něco špatně. Můžete měřit napětí přes bočníku, aby zjistil, jestli to 0.43v takže můžeme ověřit aktuální jste zmínil? Použili jste LM358 se zásobou 5V a GND jako ve schématu?

hi i použité připojení vstupní dělič pro mé voltmetr aplikaci a jsem si dobrý výsledek z ní, že to pomůže vám jde vůně

ano, já jsem s použitím lm358 s 5V a GND jako schématu celé zkratu, pokud nevykazuje napětí, pokud i místo multimetru sondu tam někdy, dostane operační zesilovač zahřátí

Pokud nemáte napětí na bočníku pak není žádný proud, je připojena zátěž? Dostali jste se 0.59v OZ výstup s 0 napětí na bočníku?

To nedává smysl, pokud je zátěž napájená přes bočníku pak budete mít úbytek napětí na bočníku úměrná průtok proudu, jak můžete mít poháněné zatížení a 0 napětí na bočníku.

nebo může být způsob čtení podle mě je špatně, to je z jednoho konce odporu na druhém konci, nebo z jednoho konce odporu na GND? i měřeno od jednoho konce ke druhému konci odporu

přes bočník odpor znamená z jednoho konce na druhý, v tomto případě je jedna strana již připojen na zem, takže stačí použít na zem a na druhé straně (není důvod se základovou straně). Máte voltmetr nastavený na mV, bude měřené napětí bude nižší než 0.5V

Ano, četla jsem v mv rozsahu také, zatížení je paralelní spoje 8 250mA LED diod z ULN2803 z PIC mikro, je, že kvůli paralelním zapojení, zatížení nevykazuje napětí?

Jsou všechny diody na? ULN ovládá spodní stranu (nízkotlaké straně spínač), které by se připojit pin9 přímo do země, ale na bočníku a pak zkrat na zem, aby výstupní proud prochází bočníku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back