Krmení negativní volatage na AN1 z PIC mikro

Jsem opravil obvod jako to, že nyní napětí na bočníku je 0.246V i zapnutý pouze 6 LED, takže vše togather 1,5

Vaše aktuální je asi celkem 1A, i když vaše rezistor má 5% toleranci to může být až 1.05A. Líbí se vám získat správný výstup z operační zesilovač (zisk 5)?

ano, výstup 1.25V [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post přidal v 16:00 ---------- Předchozí příspěvek byl v 15 : 51 ---------- [/SIZE] [/COLOR] dělič napětí obvodu musí být také se s ním takhle? , který je od 9. pin ULN je? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post přidal v 16:09 ---------- Předchozí příspěvek byl v 16 : 00 ---------- [/SIZE] [/ COLOR

můžete připojit dělič mezi vedením pozitivní dodávek a zemí, budete mít nějakou chybu v měřeného napětí becasue nějaké napětí spadl přes bočníku a některé přes čip ULN, takže LED diody budou mít nižší napětí je znázorněno z děliče . Pokud chcete získat přesné čtení napětí na led teprve pak budete muset použít dvě přepážky, jeden od země k výstupu ULN (výstup není jeden, takže to bude problém) a jeden z důvodu, k pozitivnímu zásobování LED, pak odečíst zkrat + HLN napětí z celkové napětí se dostat napětí na led. Dalším řešením je použít druhou diferenciální zesilovač, tentokrát nastavte ji na zmírnění vstup na krmnou dávku 1/10 tím, že nahradí 51k odpory 1k, pak připojte mínus vstup pro LED katody a pozitivní vstup do anody, vaše Výstup bude 1/10 vedl napětí. Nejsem si jistý, co chcete měřit, pokud je napájecí napětí a pak stačí připojit dělič k napájení.

Chci vypočítat energie spotřebované v okruhu tak, napětí na LED

Problém je, že budete mít více výstupů, já nechápu, jak je možné měřit je všechny najednou, ale můžete měřit jeden z nich přesně pomocí diferenciálního zesilovače nebo dvě ADC vstupy pro měření ULN na GND a napájení + k zemi a odečteme je, stejně jako jsem popsal v předchozím příspěvku. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post zní v 19:07 --------- - Předchozí příspěvek byl v 19:05 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Pokud chcete měřit sílu spotřebované obvod , pak byste měli měřit síly napájecí napětí, protože ztráty na bočníku a ULN jsou přidány do vedl spotřebu dát celkovou spotřebu energie, takže byste měli zahrnout do měření.

ok, takže úbytek napětí na napájení pouze je potřeba, že?

Chcete, aby napájecí úroveň, musíte vědět, jestli dodávka 12V nebo 11.5v nebo 12.5V, takže opatření může dát přesnou úroveň (s děličem od GND do V +). Pokud máte regulované PSU, který dává konstantní napájení 12V pak můžete tento krok vynecháte a použít 12V ve všech vnitřních výpočtů, záleží na vašem zdroji a vaše plány pro projekt.

Ne, já jsem s použitím napájecí transformátor napájení jen opraveny a vyhlaďte pomocí víčka a přivádí na LED. Případně, mám SMPS PSU také v případě, dělič funguje, pak budu používat transformátor, pokud není budu používat SMPS.

pokud je dělicí od GND do V + pak napětí je obrácen, je to tak? od kterého bodu musím se připojit k PIC?

Budete používat dělič přes napájení, jak jsem popsal v příspěvku # 67, budete potřebovat něco jiného?

Ale já nebyl dostal nápad připojení, od GND do V +, jsem nerozuměl, tak jsem se ptal. znamená, jsem i zmatená s tím, kde mám vzít připojení od děliče dát PIC a kde musím připojit + V se rozumí 12 V

Ano podle V + mám na mysli napájení + a zem, bude dělič dva rezistory, například
Code:
 4K 1K + V ---- / \ / \ / \ / \ / \ --- \ / \ / \ / \ / \ / \ / ----- GND
výstup do MCU bude od středové připojení odporů a výstup bude poměr 1K / (1k 4 K) = 1/5 tak pro 5V dostanete 1V, pro 12V budete mít 2.4V Nepoužívejte vysoké hodnoty odporů, protože ADC vstupy potřebují méně, že 10K vstupní impedance

včera, proudový senzor obvod, který se skládá z bočníku pracoval správně, což 0,25 V na zkrat a 1,25 na operační zesilovač out. Ale teď Směšovací je 0,25 V, je tam, ale operační zesilovač je 1.25V out není tam místo jeho zobrazení 0,19 V, změnil bych operační zesilovač, ale výsledek stále tam. co může být problém?

Vzhledem k tomu, zatížení je led, může použít i 3V pro LED a používat jej pro výpočty? znamená, 3V x aktuální měřená od bočníku? protože, jak napětí měřená od napájení je 12V, takže když je násobí proudu dává 24W, pokud se mýlím prosím opravte mě. Já používám 3.5V jako Vref + a GND jako Vref-lze použít i
Code:
 Adc_rd = ADC_read (1); / / získat ADC hodnotu U z kanálu 1 u = (long) Adc_rd * 3500; / / skryté ADC čtení milivolts u = u/1023;

pro mé calcultions ADC
Code:
 ADCV_rd = ADC_read (1); / / získat ADC hodnotu U z kanálu 1 u = (long) ADCV_rd * 3500; / / skryté ADC čtení milivolts u = u/1023; ADCI_rd = ADC_read ( 0); / / získat ADC hodnotu I z kanálu 0 i = (long) ADCI_rd * 3500; / / skryté ADC čtení milivolts i = i/1023; výkon = u * i/1000;
je to správné , je tam nějakou věc třeba více? Nejsem dostat 12V a 2A proudu v simulaci jsem pomocí 3.5V as VREF +

Za předpokladu, že váš kód je správný (Nechci používat PIC) by to mělo fungovat, jen se ujistěte, že proměnné u a i jsou velká dost držet výsledek, měly by být 32bit unsigned long proměnné. Alternativou je dělat výpočty v jednom řádku a pak uložit výsledek (který může noe vejde do 16bit) na celé číslo bez znaménka.
Code:
 u = (unsigned int) ((unsigned long) ADCV_rd * (unsigned long) 3500) / (unsigned long) 1023; / / skryté ADC čtení milivolts
Každý vedením by měl mít odpor pro omezení proudu . Řekl jste, že LED diody jsou 3v modely připojené k 12V, takže budete muset použít odpory nebo jiný obvod, který může poskytnout konstantní proud. Pokud chcete měřit napětí vedené, pak je třeba použít diferenční zesilovač jsem popsal v příspěvku # 63 [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post zní 09: 52 ---------- Předchozí příspěvek byl v 09:50 ---------- [/SIZE] [/COLOR] PS tiskařská písmena v kódu je (dlouhý), což myslím, že je podepsané dlouhé celé číslo, měli byste použít nepodepsané proměnné pro ADC.

ano, jsem připojen LED přímo na 12V pomocí 40 ohm rezistor i vstup na 0,84 V, jsem stále 1.96A a na pro vstup V 0.59V, jsem stále 11.9V v simulátoru mám další pochybnosti, zda je napájecí spotřebované je regulován PWM, bude tato konstrukce chytit výkon uložen?

Chcete říct, že napětí po operační zesilovač je 0,84 v? Pokud je to ten případ, pak 0.84v/5.1 = 0.165v na 0.25R odporu, což znamená, 0.66A, takže jak můžete mít 1.96A A co o 0.59v, jste použili 1/5 dělič? jak může 0,59 střední 11.9v? Myslím, že je čas, abyste mohl psát svůj obvod znovu

Ne, pane, hodnoty i přispěli, je z některých fiktivních napětí vytvořené v simulátoru i podezření, že některé problémy v mém kódu, já jsem vymazáním

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back